We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

woensdag 30 mei 2012

Man blijkt vrouw na ziekenhuisonderzoek



Een Amerikaan ging voor een niersteenonderzoek naar het ziekenhuis.  Na een bizarre ontdekking, stapte hij het hospitaal uit als vrouw. Dokters vonden tijdens het onderzoek vrouwelijke geslachtdelen in het lichaam van Steve Crecelius. Dat meldt de Huffington Post.
De vader van 6 kinderen maakte een afspraak bij het ziekenhuis, omdat hij last van een niersteen. Toen de resultaten van de echografie binnenliepen, werd de vader verteld dat hij in feite 'interseksueel' is, wat zoveel betekent als geboren met zowel mannelijke als vrouwelijke kenmerken.
Nu gaat Steve trouwens als Stevie door het leven. Debbie Crecelius, Stevie's vrouw, geeft toe dat het tijd vergt om te wennen aan de situatie. "Hier heb ik niet voor getekend, maar wie uitendelijk wel?", merkt ze op. "Binnenin is ze nog steeds dezelfde persoon als toen ze nog een man was." Ook de kinderen staan open voor Stevie's geslachtswijziging. 
Bron : Spitsnieuws.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten