We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

dinsdag 30 oktober 2012

Sandy kan werkloosheidscijfers VS beïnvloeden








De orkaan Sandy heeft het noordoostelijk deel van de United States grondig dooreengeschud. De gevolgen van dit natuurfenomeen vallen nog moeilijk in te schatten, het totale schadeplaatje zal pas binnen enkele weken volledig bekend zijn. Er is momenteel sprake van een bedrag van 20 miljard dollar, maar deze raming zal hoogstwaarschijnlijk nog moeten opgetrokken worden.

Ook de andere gevolgen van Sandy moeten nog duidelijk worden. Vandaag maakte het Labor Department bekend dat de publicatie van de werkloosheidscijfers voor de maand oktober – die traditioneel op de eerste vrijdag van de maand (nu vrijdag dus) worden gepubliceerd – tot onbepaalde datum uitgesteld worden.

Gary Steinberg van het Labor Department wil eerst de effecten van Sandy op de tewerkstelling proberen te meten, pas wanneer het beeld wat duidelijker is wordt het jobrapport gepubliceerd.

Jack Welch blijft morren

Ex-ceo Jack Welch van General Electric beweerde al bij de bekendmaking van het september-rapport dat er sprake is van manipulatie van de banenrapporten. Het oktober-rapport zal in details bekeken worden, want het is het laatste rapport dat voor de presidentsverkiezingen van 6 november wordt gepubliceerd.

BP en Deutsche Bank onderstutten beurskoersen

Opnieuw geen handel op de beurs van Wall Street, dus bleef alle aandacht op deze kant van de grote plas vastgepind. De West-Europese deden het vrij goed vandaag, de beurskoersen stegen zelfs aan het sterkste tempo in 2 weken. BP en Deutsche Bank maakten goede resultaten bekend en dat gaf natuurlijk een stevige opsteker.


Bron : Slim Beleggen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten