We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

vrijdag 9 november 2012

'Veiligheidsgordels op een vliegtuig zijn totaal zinloos'









In wat zijn laatste publiciteitsstunt lijkt te zijn heeft de CEO van Ryanair, Michael O’Leary, het gebruik van veiligheidsgordels aan boord van een vliegtuig ‘totaal zinloos’ genoemd.

'Wie op vakantie gaat en dat wenst zou achteraan in het vliegtuig rechtop moeten kunnen staan,' zei de Ier, die nooit een controversiële uitspraak schuwt.

Ryanair zou achteraan het vliegtuig een ‘standing room’ willen installeren voor budgetreizigers en studenten. Die zouden dan amper 1 Brits pond betalen voor bestemmingen binnen Europa. In totaal zouden de laatste 10 rijen zetels moeten verdwijnen en vervangen worden door staanplaatsen.

‘Wie per metro reist heeft geen gordel om en wie in de trein tegen 160 km/uur door het landschap raast evenmin. Als zich een ongeval voordoet is iedereen dood. Verder zijn er binnen Europa weinig regio’s waar de turbulentie groot is.’

Bij de landing zouden de staande passagiers zich aan handvaten kunnen vasthouden zoals dat in sommige bussen het geval is.

O’Leary besloot zijn uiteenzetting met een diatribe tegen de luchtvaartautoriteiten: ‘Het zijn een stel idioten die ons willen doen geloven dat vliegen als een wonderlijke seksuele ervaring is; dat het een soort James Bond-ervaring is, terwijl het niet meer dan een reis in een bus met vleugels. Mensen willen gewoon van A naar B. Ze willen daar geen 700 euro aan besteden. Ze doen dat geld liever op hun bestemming op.'

Bron : The Daily Telegraph / Express.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten