We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

zondag 20 april 2014

"Politie maakte geen fouten bij mislukte repatriëring " Wie gelooft de politiek en de politie nog !



za 19/04/2014 - 11:17 Kirsten Sokol





Toch ging de Algemene Inspectie van de politie praten met tien personeelsleden van Brussels Airlines, die op de dag van de repatriëring aan de slag waren. Uit het verslag blijkt nu dat de agenten tijdens de repatriëring geen fouten gemaakt hebben.

Tijdens de mislukte repatriëring op 15 februari was er aan boord tumult ontstaan. Vijf passagiers, onder wie de Belgisch-Congolese FDF-politica Gisèle Mandaila, zouden geprotesteerd hebben tegen de uitwijzing van de Congolese jonge vrouw. Mandaila zou onder meer geroepen hebben "dat het onmenselijk was" en "dat we geen honden zijn".

Door de oproer aan boord moesten extra politiemensen en veiligheidspersoneel van Brussels Airlines aan boord komen. Ook de crewleden probeerden de gemoederen te bedaren. De piloot wilde pas vertrekken nadat de rust was teruggekeerd, bijna anderhalf uur na het geplande vertrekuur en zonder de uitgewezen Congolese vrouw aan boord. Die was zonder enig protest uitgestapt, samen met de agenten die haar uitwijzing begeleidden. De zes amokmakers moesten ook het vliegtuig verlaten. Mandaila beweert dat ze op dat moment een slag zou hebben gekregen van een jonge politieman.

Minister Milquet wil voorlopig geen commentaar geven op het verslag omdat ze het nog te vroeg vindt om conclusies te trekken. Gisele Mandaila spreekt over "pure leugens". Ze duidt een andere vrouw aan als amokmaker. "Ik heb alleen maar geprobeerd om zicht te krijgen op de situatie van de persoon die werd uitgewezen", zegt ze in een reactie aan De Standaard.

Bron : De Morgen 


Politie controleert politie ... hoe geloofwaardig kan dit nog zijn .

.Het is algemeen geweten dat er bij de politie uiterst-rechtse en fascistische elementen rondlopen ...het wordt hoogtijd dat er een onafhankelijke commissie komt ..bestaande uit burgers en onafhankelijke experten los van elke politieke kleur ..samengesteld door het volk UIT ALLE GELEDINGEN VAN DE MAATSCHAPPIJ  .. comité P maakt deel uit van de politiek  en kan dus niet optreden, oordelen of veroordelen .. .. alle misstappen van de politie, verleden en heden ,  zouden eens onder de loep moeten gehouden worden  ... Laat het volk oordelen ...en hou het volk aub niet voor de domme .. 

Uiterst rechts en fascisme bij de politiek en politie dit zowel federaal als lokaal vlak.

Bv.  Onlangs beweerde een kandidaat op de lijst van de N-VA   dat het volk niet mag beslissen over de scheiding van België .. Dat moet het gekozen parlement doen ... want het volk kan niet objectief oordelen en is DOM .. politiek wel objectief dan  ?  Hou op met die onzin te verspreiden ..Enkel een referendum waar ieder ingeschreven Belg,  kan aan mee doen om over de scheiding van Belgie te beslissen...N-VA weet dat ze dan geen zal steun krijgen en vinden, hooguit max 30 %  Eigen volk eerst geldt niet alleen voor het Vlaams belang maar ook voor de N-VA ... Maar N-VA is meer gewiekster en steekt  via marketing en manupulatie alles in een schoon kleedje. Vermoming is hier meer dan op zijn plaats...Het verkoopt beter ! Laat je niet vangen door de beloftes van ALLE partijen ..Maar als toch wilt gaan stemmen ..stem dan voor het minste kwaad en ga geen avonturen aan zoals het Vlaams Belang en het N-VA  er op uit zijn .. We hebben al gezien  wat er in heel wat landen gebeurd is.  Stem tenminste op  partijen die humaan zijn en opkomen voor alle rechten van de mens beschreven in de grondwet. Laat de grondwet niet verder uithollen .. Laten we 24 mei massaal het Vlaams Belang en het N-VA counteren op alle sociale netwerken en via mails naar al je contactpersonen, familie, vrienden en kennissen .. Wees creatief, doe het op jou manier.  Dit om het Vlaams Belang en N-VA te boycotten.. Ze hebben een geheim agenda waar ze heel veel mee mensen mee in de afgrond storten .. En niet  vergeten ..ze zijn FASCISTEN ... maar gruwelen als ze hiervan beticht worden ..Kijk naar hun achtergrond en lees vooral de kleine letters. Verstopt in holle slogans die ze nooit kunnen waar maken tenzij de mensen DOM zijn ... Maar de mensen zijn niet dom .. Ze zinspelen vooral op de angst bij de mensen voor de "vreemden" die hun geld komt stelen .. De strijd is begonnen .

Luc Schrijvers


Geen opmerkingen:

Een reactie posten