We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

maandag 22 december 2014

Belgium,14 keer samen sterk voor gezondheid‏ - Geneeskunde voor de derde wereld

Banner G3W
www.g3w.be-info@g3w.be-volg ons op Facebook
14 KEER SAMEN STERK VOOR GEZONDHEID
2014 IN 14 BEELDEN
We selecteerden 14 sterke beelden uit het afgelopen jaar.
Samen met onze partners in het Zuiden, vrijwilligers, sympathisanten en andere organisaties hier in België konden we heel wat realiseren. Blik mee terug op 2014 met G3W.

FILIPIJNEN: STEUN DE HEROPBOUW
In november 2013 raasde tyfoon Haiyan over de Filipijnen. Het natuurgeweld liet een spoor van vernieling na. De partners van G3W waren ter plekke en hielpen nog voor enige internationale hulp op gang kwam. De Filipijnse regering was onvoorbereid en de heropbouw gebeurde vooral in de 'economisch interessante' streken.

PALESTINA: BEZETTING DOOR DE OGEN VAN EEN KIND
De huidige crisis in Jeruzalem is de ergste in de afgelopen tien jaar en maakte de bestaande sociale problemen nog erger. Hiyam getuigt over de verwoestende effecten van de aanhoudende bezetting op de mentale gezondheid en ontwikkeling van kinderen.

NOODHULP GAZA: 65.000 EURO OM MEDISCHE ZORGEN TE GARANDEREN
Nadat Israël begin juli 2014 een militair offensief begon in Gaza, zette G3W een noodhulpcampagne op touw voor haar partnerorganisatie in Gaza, Union of Health Work Committees. We zamelden meer dan € 65.000 in voor het Al-Awda ziekenhuis. Dankzij die steun kon onze partner onder meer medicijnen, medisch materiaal en benzine aankopen.

COLOMBIAANSE VAKBONDSLEIDER WINT HUMAN RIGHTS AWARD
Op 9 december, de vooravond van de internationale dag van de mensenrechten kwamen 200 mensen samen in Brussel om hun solidariteit te betuigen aan activisten uit het Zuiden. Het actieplatform Stop the Killings organiseerde er een ingetogen fakkelwake, gevolgd door de uitreiking van een mensenrechtenaward.

SPORTIEVE VOORNEMENS? LOOP MEE MET DE 20 KM DOOR BRUSSEL
Op 31 mei 2015 staat G3W met een enthousiast team aan de start van de 20 km door Brussel. Heb je zin om naast een sportieve prestatie je ook te laten sponsoren? Dankzij jouw sportieve inzet kunnen onze partners in Congo, Palestina, de Filipijnen en Cuba prachtig werk verrichten!

Stuur deze nieuwsbrief door naar je vrienden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten