We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

donderdag 5 oktober 2017

Update: nieuws en informatie van over de hele wereld - 5-10.2017

De overleving van de EU staat op het spel en het gaat niet over Catalonië

Lees Meer →

Schulden van gezinnen nu al 20% hoger dan in 2008; consumenten trokken geen lessen uit de crisis

Lees Meer →
Quote du Jour: “Ik richt me rechtstreeks tot Zijne Majesteit [Felipe VI] en doe dat in de taal [Catalaans] die hij begrijpt en spreekt: “Majesteit, zo niet!” Met uw beslissing van gisteren hebt u vele Catalanen die u appreciëren, en u in de moeilijke momenten van het koningshuis hebben gesteund, teleurgesteld. Mensen die op u rekenden om een andere toon aan te slaan en op te roepen tot de dialoog en de eendracht.” (Carles Puigdemont, de president van de Generalitat de Catalunya, dient koning Felipe VI van Spanje van antwoord, in een rechtstreeks op de Catalaanse televisie uitgezonden boodschap voor Spanje en Catalonië)

Onderzoekscommissie 23 maart wil Grote Moskee Brussel sluiten

Lees Meer →

'Niemand bestrijdt bureaucratie efficiënter dan Trump'

Lees Meer →
Grafiek du Jour: Het Catalaanse bbp per inwoner ligt dichter bij het eurozone-gemiddelde dan bij het Spaanse. (Statista)

Schotland grootste winnaar van de Catalaanse onafhankelijkheidsstrijd

Lees Meer →

‘Voor mijn vrienden, alles; voor mijn vijanden, de wet.’ Uitdager Poetin moet alweer gevangenis in

Lees Meer →
De Rijkste Belg van de Week: “Een krant is in essentie een concentraat van zijn journalisten. Journalisten behoren niet tot de best betaalde beroepscategorie. Ze moeten het vooral hebben van hun intellectuele arbeidsbevrediging. En misschien van een klein beetje respect voor hun werk. Hier valt de “verkoop” van de krant [De Tijd] als een koude omelet op hun maag. Symbolisch zijn wellicht de twee goudhaantjes van de redactie, politiek columnist Rik Van Cauwelaert en zijn satirische collega Koen Meulenaere. Beiden vertrokken met min of meer slaande deuren bij het weekblad Knack, het vlaggenschip van Roularta, om nu via een draai-achterdeur terug in dezelfde groep te belanden.” (Ludwig Verduyn analyseert de verkoop van de De Tijd aan Roularta)
Abonneer u hier op de uitstekende nieuwsbrief van de Rijkste Belgen

Google mikt op hardware en stelt nieuwe generatie smartphones voor

Lees Meer →

Tijdperk van handgeschreven examens komt ten einde. Handschrift studenten is onleesbaar geworden

Lees Meer →

17 types collega's die we allemaal nodig hebben op de werkvloer

Lees Meer →

Geen opmerkingen:

Een reactie posten