We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

woensdag 28 februari 2018

[afa] AFA Nieuwsbrief maart 2018

AFA Nieuwsbrief maart 2018
Bestel actiemateriaal: Geen Stem voor Racisme!
In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen biedt Anti-Fascistische Actie materiaal aan ter ondersteuning van acties die georganiseerd kunnen worden door lokale antifascisten. Hiermee kan iedereen zijn eigen acties vormgeven en daarbij de posters en flyers gebruiken. Of je nou een spandoek ophangt aan een gebouw of bij een bijeenkomst een actie voert.
Wil je posters en flyers ontvangen stuur dan een e-mail naar afa (at) afanederland.org en vermeld hoeveel posters en flyers je wilt en je adres. Een donatie voor de druk en verzendkosten is van harte welkom maar niet verplicht. Je donatie kan je storten op Rekeningnummer: NL57 INGB 0009 4742 45 ten name van AFA Nederland.
Video: Plak mee tegen racisme! Hoe maak je lijm en plak je posters?
Vorige week deden we met AFA Nederland een oproep om in actie te komen tegen racisme in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen en daarna. AFA Nederland biedt actiemateriaal in de vorm van posters en flyers om lokale acties te ondersteunen. Een van de dingen die je kan doen is de posters aanplakken om zo het antifascistische geluid in de straten duidelijk te maken. Maar hoe maak je nou precies lijm met ingrediënten die je gewoon in je keukenkastje hebt staan? En hoe plak je posters aan? We leggen het uit in een instructiefilmpje.

Lees verder: https://tinyurl.com/yc7ztmeh
AFA Amsterdam: Flyeractie ‘Geen Stem Voor Racisme’
In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart zijn er door AFA Amsterdam vandaag op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord flyers verspreid met de tekst “Geen Stem Voor Racisme”. Eerder verspreidden op deze plek meerdere politieke partijen waaronder Forum voor Democratie hun flyers. Ook zijn verschillende extreemrechtse groepen de afgelopen maanden actief geweest in deze wijk.

Lees verder: 
https://tinyurl.com/y9amcww2
Agenda:
11-3-2018: Stop de twee extreem-rechtse demonstraties in Amsterdam
Op zondag 11 maart 2018 wil het extreem-rechtse twee demonstraties houden in Amsterdam. Pegida wil om 13:30 verzamelen op het Waterlooplein om daarna een route te lopen door de binnenstad. Om de zelfde tijd Recht in Verzet demonstreren in Amsterdam Noord tegen de bouw van een moskee en verzameld om 14:00 bij het J.H. Hisgenpad. Ook zij willen een route lopen. Laat Ze Niet Lopen, een initiatief tegen racisme en extreem-rechts roept op om in actie te komen tegen beide extreem-rechtse demonstraties door op en langs de route van de racisten te protesteren en zo de ruimte voor extreem-rechts zo klein mogelijk te maken. 
Meer info: www.laatzenietlopen.nl

16 maart 2018: Antifa Fest Utrecht
In de aanloop naar de Gemeenteraadverkiezingen van 21 maart, met Fascistische/Racistische partijen als Forum voor Democratie en de PVV die meedoen is het weer tijd voor een tegengeluid in de vorm van Antifa-Fest georganiseerd door Antifa Utrecht. Er zullen 3 bands spelen en verschillende infostands aanwezig zijn met de benodigde informatie.
Locatie: ACU, Voorstraat 71, Utrecht
Open: 19.30
Aanvang: 20.00
Entree: €6,-
Meer info: https://tinyurl.com/yco3xxpn

18-3-2018: Antifa blok op anti-racisme demonstratie in Amsterdam
Wij vinden een breed geluid tegen racisme belangrijk, daarom roepen wij iedereen op om naar de demonstratie te komen maar zullen die dag ons eigen blok vormen binnen de betoging. Dit omdat wij ons niet willen mengen met die politieke partijen die alsnog herkenbaar mee lopen. Wij roepen iedereen die deze afwijzing van partijpolitiek onderschrijft op om zich aan te sluiten bij het gezamenlijk Antifa blok.
Locatie: De Dam, Amsterdam
Tijd: 13:00
Meer info: https://tinyurl.com/yavjr2cz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten