Google+ Followers

Facebook, Skype, Twitter & E-mail

Facebook: https://www.facebook.com/l.m.j.schrijversluc?ref=ts&fref=ts
Skype: luc-schrijvers
Email: lucschrijvers@hotmail.com
*For relaying information, comments on the blog, information, mail me at ease.
*All sources are not disclosed to third parties.

Search for an article in this Worldwide information blog

vrijdag 16 maart 2018

Met de billen bloot


Beste,

De eerste opname van Jaap van Zweden met zijn nieuwe orkest de New York Philharmonic is verschenen op het label Decca Gold. Vanavond bij de TV-Show van Ivo Niehe een prachtig interview met jazz-zanger Gregory Porter. Ons liet hij weten wat zijn favoriete muziek is. Columniste Cécile Huijnen neemt ons deze week mee naar de sauna...of juist niet?! En bekijk vooral het filmpje waarin Nora Fischer en Marnix Dorrestein uitleggen waarom hun nieuwe project Hush zo bijzonder is. Dit en meer deze week bij Classics To Go.
Het Classics To Go team
Album van de week Met de billen bloot
Nog maar een paar maanden aftellen en 'onze' dirigent Jaap van Zweden wordt geïnaugureerd als chef-dirigent van de New York Philharmonic in het Lincoln Center in New York. Wie niet langer wil wachten, kan alvast een voorproefje nemen met het nieuwste album van de Hollandse maestro. Op de cd is een uitvoering van Beethovens vijfde en zevende symfonie van Van Zweden met de New York Philharmonic te horen.
> Lees en luister
Verder deze week
Snapshot Klassiek Sauna'Flats, flats, flats, klonken natte voeten even later achter me in de kleedkamer, en ja hoor, daar was-ie weer. Godzijdank nog steeds zonder bril. Nog nooit heb ik zo snel - half aangekleed en met zeiknat haar - een pand verlaten…'
Lees de column van Cécile Huijnen
Top 10 Russische componistenMikhail Glinka wordt vaak als de vader van de Russische muziek gezien, maar de Russische componist die momenteel de hoogste status heeft in de klassieke muziek-canon is ongetwijfeld Pjotr Iljitsj Tsjaikovski. Tien grootse musici uit dit geografisch gezien immense land op een rij.
Luister en lees meer
Favorieten van Gregory PorterVanavond is hij bij Ivo Niehe in de TV-show, volgende week staat hij drie avonden in een uitverkocht Carré: Gregory Porter heeft met zijn unieke, warme stemgeluid en indrukwekkende uitstraling inmiddels de harten van heel veel Nederlanders veroverd. Wat is zijn favoriete muziek?
> Luister en lees meer
Ontdek | Luister
Koop | Luister
Bernstein Mass
Yannick Nézet-Séguin
> Product details
Home
Kian Soltani
> Product details
Beethoven 5 & 7
Jaap van Zweden
> Product details
Clair de lune
Debussy & Ravel
Menahem Pressler
> Product details
Hush
Nora Fischer
Marnix Dorrestein
> Product details
Unmasked:
The Platinum Collection
Andrew Lloyd Webber
> Product details
Alle content copyright © Classics To Go 2018

FacebookYoutubeSpotify