We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

maandag 25 juni 2018

Kom vandaag in actie voor een beter asielbeleid in de EU

Europa: speel niet langer met mensenlevens...
Onderteken onze oproep voor een beter asielbeleid in de EU!
 
De Europese leiders komen donderdag en vrijdag samen om te beslissen over de toekomst van het Europese asielbeleid. En we hebben uw steun nodig!

Dit is een historische kans om een gebroken asielsysteem te herstellen, en een systeem uit te werken dat goed is voor vluchtelingen en voor de Europese bevolking. Steun onze oproep!
 
Teken de petitie!
Beste vrienden,

In de plaats van de tekortkomingen van het Europese asielsysteem aan te pakken, willen sommige Europese leiders opnieuw beroep doen op derde landen om asielzoekers en migranten tegen te houden.

Opvang, bescherming en hulp voor kwetsbaren wordt daarmee afgeschoven op landen die daar stuk voor stuk minder toe in staat zijn dan EU landen zelf. Amnesty International heeft uitgebreid gedocumenteerd tot welke mensenrechtenschendingen dit kan leiden. Massale detentie en foltering in Libië; door de EU-Turkijedeal zitten duizenden mensen in erbarmelijke omstandigheden vast op de Griekse eilanden.
 


Europa afsluiten voor kwetsbare mensen op de vlucht is onacceptabel!

In de plaats van verantwoordelijkheid af te schuiven op andere landen – met alle mensenrechtenrisico’s vandien – moeten Europese leiders nu kiezen voor een systeem op basis van solidariteit en gedeelde verantwoordelijkheid, zowel binnen de EU als in samenwerking met derde landen.
 

 
Teken de petitie!
Amnesty International, samen vechten we voor mensenrechten
Copyright © 2018 Amnesty International Vlaanderen I
Goffartstraat 32, 1050 Brussel
Ingang en onthaal: Waversesteenweg 169, 1050 Brussel

Bekijk deze e-mail in je browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten