We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

zaterdag 14 juli 2018

De jongste artiest op Deutsche Grammophon is...

Beste vrienden,

,
De 17-jarige violist Daniel Lozakovich debuteert op Deutsche Grammophon met concerten van zijn favoriete componist Johann Sebastian Bach. Deze zomer zal hij samen met Lucas en Arthur Jussen ook op het Prinsengrachtconcert te horen zijn. Cécile Huijnen voelt zich net Kjeld Nuis, Max Reger blijkt conservatief en vooruitstrevend tegelijk en Cello Octet Amsterdam speelt werk van Joep Beving. En omdat hij zondag op het North Sea Jazz Festival speelt, besteden we aandacht aan de klassieke keuze van de populaire jazztrompettist Ibrahim Maalouf.
Dit en meer deze week bij Classics To Go.

Het Classics To Go team
Album van de week Daniel Lozakovich speelt Bach
Daniel Lozakovich is één van de jongste solisten ooit die debuteerde op het muzieklabel Deutsche Grammophon. Hij is nog maar 17 jaar, maar wie hem ziet en hoort spelen, kan maar één conclusie trekken: wat is deze violist in interpretatie én presentatie volwassen. Het Zweedse wonderkind speelt op zijn eerste album werken van de componist die het meest voor hem betekent: Bach.
> Luister en lees meer
Verder deze week
Snapshot Klassiek De 1000 meter'Het was alsof ik een auditie moest doen. Toen het verlossende woord kwam - ik was toegelaten ondanks gebrek aan techniek, inzicht, stijl, afijn, gebrek aan alles dus - was ik blij als een kind. Toen wist ik nog niet wat me te wachten stond…'
Lees de column van Cécile Huijnen
Favorieten van Ibrahim MaaloufZondag aanstaande speelt hij op het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Aan Classics To Go vertelde de populaire jazztrompettist Ibrahim Maalouf over zijn favoriete klassieke muziek, waaronder werken van Mahler, Grieg en natuurlijk Bach.
> Luister en lees meer
Componist Max RegerIn de muziek van Max Reger ontmoet het contrapunt van Bach de harmonieën van Schönberg. Regers stijl van componeren was tegelijkertijd conservatief en vooruitstrevend. Hij greep terug op de traditionele vormen van de 18e eeuw, maar zijn avontuurlijke gebruik van harmonie blikt vooruit.
> Luister en lees meer
Kijk | Ontdek | Playlist
Luister
Orchestral Edition
Max Reger
> Product details
25 Years of Excellence
Verbier Festival
> Product details
Bach Violin Concertos
Daniel Lozakovich
> Product details
Sjostakovitsj | Symfonie 4&11
Andris Nelsons
> Product details
La Clemenza di Tito
Yannick Nézet-Séguin
> Product details
Bernstein | A Quiet Place
Kent Nagano
> Product details
Alle content copyright © Classics To Go 2018

FacebookYoutubeSpotify


Geen opmerkingen:

Een reactie posten