We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

maandag 6 augustus 2018

Volg Jazz Middelheim 4 dagen rechtstreeks op Klara

En Klara Live trekt opnieuw naar het MAfestivalBekijk de webversie
|||
Klara Live trekt opnieuw naar het MAfestival, maar ook naar Flagey en de Munt
De week van 6 augustus wordt een korte week voor Klara Live, want de uitzendingen op donderdag en vrijdag vallen weg wegens Jazz Middelheim. Maar u kan wel genieten van concertopnames uit Flagey en uit de Munt, en een rechtstreekse uitzending vanop het MAfestival.
Lees meer
De Klara-app - luister, herbeluister én reageer
Onze Klara-app is een groot succes. Aan de reacties te merken, hebben steeds meer luisteraars Klara altijd op zak, dankzij deze applicatie voor de smartphone. Zo kan u snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit uw favoriete Klara-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer u maar wilt. Of snel reageren op iets wat u op de radio hoort. Dus... heeft u de app nog niet? Aarzel dan niet: volledig gratis te downloaden én ideaal om ook op vakantie naar Klara te kunnen luisteren!
lees meer
Lang Zullen We Lezen op Klara
Ontdek het gloednieuwe lees- en boekenplatform van de VRT.
lees meer
Win een abonnement op Symfonieorkest Vlaanderen in Brugge
Het Concertgebouw is dé plek in Brugge waar je moet zijn voor klassieke muziek. De ideale plek om te genieten van het avontuurlijke programma van Symfonieorkest Vlaanderen. Een toporkest dat werkt met de beste dirigenten en solisten. Noem ze maar op: Jan Latham-Koenig, Daniël Blendulf, Kristiina Poska, Karel Deseure, Christianne Stotijn, Julien Libeer, Lorenzo Gatto en Ella van Poucke.
lees meer
Dossier Jazz Middelheim
Van 9 t.e.m. 12 augustus 2018 tovert Jazz Middelheim het Antwerpse Park Den Brandt voor de 37ste keer om tot een oase voor jazzliefhebbers. Klara zendt 4 dagen rechtstreeks uit vanuit onze mobiele studio in het Antwerpse Park Den Brandt.
lees meer
Video
Pat Donnez loopt het alfabet af met Edel Maex
Van A tot Z op VRT Nu blijkt een verrassend succes! De eerdere marathongesprekken – sommige van meer dan zes uur – met Dirk De Wachter, Connie Palmen en Stefan Hertmans – houden de kijkers in de ban. Het is slow television op z’n slowst.
Lees meer
De keuze van Klara
Kunst & Cultuur
Zomer 2018: de beste tentoonstellingen
Klassieke muziek
Pavel Kolesnikov - Louis Couperin
Rubens - De podcast
Het is dit jaar barokjaar en het stadsfestival Antwerpen Barok gaat op zoek naar de erfenis van Peter Paul Rubens en zijn impact op andere kunstenaars. Een mooie aanleiding voor een podcast rond het leven van Rubens. Wie waren de ouders van Rubens? Waarom werd Rubens in Duitsland geboren? Dat hoort u alvast in aflevering 1. En in aflevering 2 trekken we richting Italië.
Lees meer
Belmondo op zaterdag 11 augustus 2018
'Opus 14-18' - Download de volledige reeks en win!
Ontdek de meeslepende podcast 'Het Hart van Napoleon' en win!
Win een exemplaar van 'Op Rozen. Een Bloem-Lezing'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten