SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

dinsdag 9 juli 2019

Je favoriete kunstenaars en striptekenaars komen in actie voor de oceanen!

Ontdek de unieke tekeningen die ze gemaakt hebben
Geen afbeeldingen? Webversie >>
 

©Peyo // ©Casanave/Reeves/Vandermeulen // ©O.G.Boiscommun
Hallo  vrienden,
Illustrators, kunstenaars en auteurs van stripverhalen komen samen met ons in actie voor de bescherming van de oceanen: Bianco, Boiscommun, Casanave en Reeves en ook de tekenaars van De Smurfen gebruikten al hun verbeelding om Lost City op papier te zetten. Lost City is een nog onbekende plek in de diepste diepten van de Atlantische Oceaan. Ook al moeten er nog grote delen van het gebied verkend worden, toch wordt het al bedreigd door een nieuwe mijnbouwindustrie die daar kostbare mineralen en metalen wil ontginnen.
We moeten dit gebied in de diepzee beschermen voor het te laat is. Door de tekeningen krijg je al een idee hoe Lost City eruit ziet: een donker gebied, waar unieke en buitengewone zeedieren wonen. Daarna zal je nog meer zin hebben om Lost City te beschermen.

Wil je ook de oceanen beschermen en is tekenen je ding? Neem dan snel een kijkje in onze galerij en als je zin hebt, doe dan zeker ook mee met de #drawthisinyourstyle challenge op sociale media. Daarover kan je meer lezen in onze blog.
Nogmaals enorm bedankt, ook aan de kunstenaars, voor jullie steun.

Het team van Greenpeace
 
 
Greenwire
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
 
 

Greenpeace is een internationale en onafhankelijke organisatie die schendingen van het leefmilieu aanklaagt en duurzame oplossingen aanreikt.

Mee doen • Waarom • Steun ons

Geen opmerkingen:

Een reactie posten