We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

woensdag 24 maart 2021

#WORLDWIDE #WORLD #Avaaz #News #Journal #Update - Tijd om keuzes te maken!

 

Kom in actie!
Beste vrienden,
Als jij kon bepalen wat Avaaz doet in 2021, wat zou je dan kiezen?

We worden geconfronteerd met ongeziene bedreigingen, van de urgente klimaatcatastrofe tot de uitstervingscrisis -- maar de komende maanden zijn er ook tal van prachtkansen om de aarde te beschermen en mensenrechten te verdedigen.

Dit is je kans om ons te helpen onze volgende stappen te bepalen door onze internationale ledenpeiling in te vullen. Jouw mening is enorm belangrijk -- dit is de eerste vraag:

Wat vind je in het algemeen van Avaaz?


 GEWELDIG
GOED
OKÉ
NIET GOED
HELEMAAL NIET GOED
Democratie is diep geworteld in het DNA van Avaaz: al onze campagnes worden eerst getoetst bij onze leden en alles wat we doen wordt volledig gefinancierd door fantastische mensen zoals jij. We zijn een beweging met 65 miljoen leden uit bijna alle landen van de wereld. Laten we die ongelooflijke kracht benutten om onze volgende stappen te bepalen in deze cruciale periode.

Vul de peiling in door de eerste vraag hierboven te beantwoorden. De komende dagen zullen we de resultaten met je delen.

Het is duidelijk dat de coronapandemie onze wereld op zijn kop heeft gezet. De toekomst voelt heel onzeker. Maar één ding is duidelijk: onze beweging kan fantastische dingen voor elkaar krijgen en samen zijn we de wereld aan het veranderen. Laten we ons voorbereiden op een cruciaal jaar om het leven op aarde te verdedigen, de handen ineenslaan en samen onze richting bepalen.

Bedankt dat je deel uitmaakt van deze prachtige beweging.
Met vurige hoop en vastberadenheid,

Laura, Ine, Mike, Nana, Christoph, Camille, Bert, Raul en de rest van het Avaaz-team
Avaaz is een internationale burgerbeweging van 65 miljoen mensen. Wij streven ernaar de inzichten en waarden van burgers te laten weerklinken in internationale besluitvorming ("Avaaz" betekent "stem" of "lied" in verschillende talen). Avaaz heeft leden in alle landen van de wereld, ons team is verspreid over 18 landen in 6 werelddelen en werkt in 17 talen. Lees hier meer over de grootste campagnes van Avaaz, of volg ons op Facebook of Twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten