We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

zaterdag 1 mei 2021

#WORLDWIDE #INDIA #AVAAZ #News #Journal #Update - India

 

Kom in actie!
Beste vrienden,
De dood blijft maar om zich heen slaan. 

Mensen worden op brancards van ziekenhuis naar ziekenhuis gebracht en uiteindelijk vaak weggestuurd, happend naar adem. In Delhi is de situatie nu zo ernstig dat een tempel patiënten ademhalingssessies aanbiedt met gedeelde zuurstoftanks.

India gaat gebukt onder de ergste corona-uitbraak ter wereld.

Elke dag zijn er meer dan 350.000 besmettingen en de dood loert om elke hoek. Patiënten en hun familieleden voeren een race tegen de klok. Op de stoep van overvolle ziekenhuizen smeken ze om zuurstof en medicijnen. Maar al te vaak komt die hulp te laat.

Moedige artsen, hulpverleners en lokale organisaties doen wat ze kunnen om het dodelijke virus te bestrijden -- maar ze kunnen de vloedgolf niet de baas en hebben dringend levensreddende hulp nodig!

Wij kunnen nu helpen.

Miljoenen mensen ontvangen deze e-mail, dus als iedereen die dat kan iets geeft, dan kunnen we in enkele uren een gigantisch verschil maken. Al het ingezamelde geld gaat naar cruciale noodhulp zoals veiligheidskits, medicijnen, voedsel en medisch materiaal voor de meest kwetsbare mensen.

Doneer nu wat je kunt missen -- laten we wereldwijd de handen ineenslaan om mensenlevens te helpen redden in India:
IK DONEER € 2
IK DONEER € 4
IK DONEER € 7
IK DONEER € 14
IK DONEER € 27
ANDER BEDRAG
Van overvolle IC-afdelingen en ziekenhuisgangen tot overspoelde crematoria, zorgmedewerkers en hulpverleners leveren een onmogelijke strijd. Ze sturen wanhopige videoboodschappen de wereld in, waarin ze smeken om zuurstof en ander materiaal, in de hoop hun patiënten in leven te kunnen houden.

Nu deze verschrikkelijke pandemie een jaar bezig is, weten we dat de meest kwetsbare gemeenschappen vaak het hardst getroffen worden. Daarom heeft onze beweging al miljoenen euro’s ingezameld voor betrouwbare frontlinie-organisaties die medische verzorging en materiaal bieden aan de mensen die het het hardst nodig hebben.

Als we genoeg inzamelen, kunnen we:
  • Veiligheidskits en ander beschermingsmateriaal leveren aan kwetsbare gemeenschappen en hulpverleners;
  • Ziekenhuistenten met IC-eenheden opzetten en artsen en verpleegkundigen financieren, zodat zij mensenlevens kunnen redden;
  • Het werk financieren dat het hardst nodig is in de snel wijzigende situatie ter plaatse, inclusief de coördinatie van gezondheidszorg; en
  • Ervoor zorgen dat geld rechtstreeks in de handen van de meest kwetsbare groepen terechtkomt, zodat zij voedsel en gezondheidszorg kunnen krijgen.
Er staan levens op het spel en wij kunnen nu een verschil maken. Elke eurocent die we inzamelen, kan mensenlevens helpen redden. Doneer nu:
IK DONEER € 2
IK DONEER € 4
IK DONEER € 7
IK DONEER € 14
IK DONEER € 27
ANDER BEDRAG
Wat er nu in India gebeurt, is zo tragisch dat een oplossing moeilijk voor te stellen is -- en toch mogen we juist nu niet bij de pakken blijven neerzitten. Sinds het begin van deze pandemie heeft onze beweging zich ingezet om de meest kwetsbare gemeenschappen te beschermen. Samen hebben we miljoenen maaltijden en duizenden kits met medisch materiaal gefinancierd voor mensen van Pakistan tot Bolivia, en van Congo tot Brazilië. We hebben inheemse groepen in het Amazonewoud en de Masai-stam in Kenia gesteund toen ze getroffen werden door corona. Laten we nu opnieuw samenkomen, deze keer om mensenlevens te helpen redden in India.

Met solidariteit en oprechte dankbaarheid,

Marigona, Ine, Martyna, Meetali, Patricia, Mike, Christoph, Huiting, Aloys, Mouhamad en de rest van het Avaaz-team

PS - Misschien is dit je allereerste donatie aan onze beweging. En wat een eerste donatie! Wist je dat Avaaz volledig gefinancierd wordt met kleine donaties van leden zoals jij? Daardoor kunnen we volledig onafhankelijk, alert en doeltreffend zijn. Sluit je aan bij meer dan 1 miljoen mensen die gedoneerd hebben om Avaaz een ware kracht voor het goede op aarde te maken.

Avaaz is een internationale burgerbeweging van 65 miljoen mensen. Wij streven ernaar de inzichten en waarden van burgers te laten weerklinken in internationale besluitvorming ("Avaaz" betekent "stem" of "lied" in verschillende talen). Avaaz heeft leden in alle landen van de wereld, ons team is verspreid over 18 landen in 6 werelddelen en werkt in 17 talen. Lees hier meer over de grootste campagnes van Avaaz, of volg ons op Facebook of Twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten