We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

Wij willen activisten met verschillende opinies die vechten tegen onrecht in de wereld financieel steunen. Hiervoor hebben wij ook uw steun nodig! Doneer vrijblijvend 1 euro, 2 euro of een ander bedrag naar keuze. Deze activisten hebben de steun hard nodig om hun activiteiten te blijven uitoefenen.

Nous voulons soutenir financièrement des militants aux opinions différentes qui luttent contre l'injustice dans le monde. Nous avons également besoin de votre soutien pour cela! N'hésitez pas à faire un don de 1 euro, 2 euros ou un autre montant de votre choix. Les militants ont vraiment besoin de soutien pour poursuivre leurs activités.

Wir wollen Aktivisten mit unterschiedlichen Meinungen, die gegen die Ungerechtigkeit in der Welt kämpfen, finanziell unterstützen. Dafür brauchen wir auch Ihre Unterstützung! Sie können gerne 1 Euro, 2 Euro oder einen anderen Betrag Ihrer Wahl spenden. Die Aktivisten brauchen wirklich die Unterstützung, um ihre Aktivitäten fortzusetzen.

Queremos apoyar económicamente a activistas con opiniones diferentes que luchan contra la injusticia en el mundo. ¡También necesitamos su apoyo para esto! No dude en donar 1 euro, 2 euros u otra cantidad de su elección. Los activistas realmente necesitan el apoyo para continuar con sus actividades.

Queremos apoiar financeiramente ativistas com diferentes opiniões que lutam contra as injustiças no mundo. Também precisamos do seu apoio para isso! Fique à vontade para doar 1 euro, 2 euros ou outra quantia à sua escolha. Os ativistas realmente precisam de apoio para continuar suas atividades.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

zaterdag 24 juli 2021

#WORLDWIDE #BELGIUM #FLANDERS #dewereldmorgen #News #Journal #Update - Massale #exodus #zorgpersoneel?

 

Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser.

Massale exodus van zorgpersoneel dreigt na covid-19

Sterfgevallen onder gezondheidswerkers, emigratie van zorgpersoneel en afnemende buitenlandse hulpgelden brengen zorgsystemen wereldwijd in gevaar, waarschuwen gezondheidszorgexperts.

Lees verder

Hoe 13 man het lot van de wereld zouden bepalen. 100 jaar communistische partij in China

Exact honderd jaar geleden kwamen 13 man samen voor de geheime stichtingsvergadering van de Chinese communistische partij. Na heel wat omzwervingen en avonturen groeide de partij uit tot de grootste politieke groepering ter wereld. Ze zal ongetwijfeld en in belangrijke mate de loop van de 21ste eeuw bepalen. Tekst en uitleg door Chinakenner Marc Vandepitte.

Lees verder

Moord president Haïti resultaat van terreurregime en cynisme van de machthebbers

Julien Deroy is landbouwingenieur. Hij stichtte en leidt samen met een aantal studiegenoten de landbouwcoöperatie ‘Agribel’. Hij getuigt over de spiraal van geweld waaran Haïti ten prooi valt.

Lees verder

Ikea gelinkt aan houtkap in beschermde Siberische bossen

Ikea koopt hout voor haar producten aan van Russische bedrijven die betrokken zijn bij illegale houtkap in de beschermde boreale bossen van Siberië. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van de Londense onderzoeksgroep Earthsight.

Lees verder

Particratie en versnippering beschadigen ons land gevoelig

De voorzitter van de N-VA heeft, in zijn onmetelijke wijsheid, aangekondigd dat hij wat graag met de PS wil onderhandelen over een nieuwe ronde staatshervorming. "Wij willen het land splitsen", verklaarde hij. Een stoutmoedig en bizar plan in een land waar de meerderheid van de bevolking helemààl niet vraagt om een splitsing, ook niet in het noorden. We betalen al vele jaren de tol voor een opeenstapeling van regionaliseringen die allemaal werden bedacht door politieke meester-tovenaars.

Lees verder

PFOS: Collectief Grondrecht heeft vragen bij rapport Commissie Grondverzet 

Grondrecht heeft het rapport van de Commissie Grondverzet grondig nagekeken. ‘Na deze kritische analyse van het rapport, die wij samen hebben verricht met onafhankelijke experten, blijven wij bij ons standpunt dat dit rapport niet voldoende garanties geeft voor de volksgezondheid van de omwonende en de arbeiders.’ stelt Eva Frooninckx van Grondrecht. Ook biedt de Commissie Grondverzet geen antwoorden op de vraag of de werken aan Oosterweel in de vervuilde gronden een negatieve impact hebben op het milieu. 

Lees verder

Een nationale feestdag in diepe waters

De overstromingsbeelden die we afgelopen week in ons land en in de buurlanden zagen doen denken aan de scènes die we gewoon zijn uit verre landen. De overstromingen in Bangladesh. De mensen zonder gas of elektriciteit in de verwoeste huizen van Gaza. De mannen, vrouwen en kinderen die verdrinken in de Middellandse zee op de vlucht naar een beter leven in Europa. En laat ons eerlijk zijn, in het beste geval kijken we nog naar de beelden, maar meer dan frustratie of onverschilligheid is er niet. Als teken van solidariteit met de getroffenen in ons land, wordt een dag van rouw afgekondigd en zal de nationale feestdag in mineur, en zonder bal populaire, plaatsvinden. Enkele bedenkingen bij een nationale feestdag die letterlijk in het water valt.

Lees verder
Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

Protest tegen gezondheidspas in Frankrijk groter dan media laten uitschijnen

Misschien hebben de overstromingen er iets mee te maken maar zeker speelt ook de eenzijdige berichtgeving van de media mee. In Frankrijk lijkt de tijd van angst, afwachten en hopen dat het snel voorbij gaat...

Lees verder

Overstromingstragedie wereldwijd geen uitzondering

De overstromingstragedie, die als een 9/11-gebeuren ons land in het hart treft, lijkt velen met verstomming te slaan, maar is wereldwijd een frequent voorkomend iets. De ngo Germanwatch becijferde begin 2021 dat er de afgelopen...

Lees verder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten