We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

woensdag 6 oktober 2021

#WORLD #WORLDWIDE #BELGIUM #Klara #radio #News #Journal #Update - Iedereen Klassiek is terug!

 

Luister vanaf vrijdag naar De Tuin van Eden
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  
Instagram Instagram Instagram

Iedereen Klassiek is terug!

Op zaterdag 30 oktober is het feest! Klara organiseert, in samenwerking met Concertgebouw Brugge, Brugge Plus en de Stad Brugge, de achtste editie van Iedereen Klassiek. Vorig jaar stak de coronapandemie nog een stok in de wielen, maar nu is dé hoogdag van de klassieke muziek weer helemaal terug.

De Tuin van Eden komt terug... en tuinman Bart ook!

Het iconische programma De Tuin van Eden komt terug! Meer dan twintig jaar geleden verzette het programma bakens met de geraffineerde muziekkeuze van Greet Van 't Veld en de poëtische, beeldrijke presentatie van Bart Stouten.

 
 
 

Win vrijkaarten voor Film Fest Gent

Als je de komende dagen door Gent loopt, let dan maar op dat je niet over de rode loper struikelt. Want alles wordt daar in gereedheid gebracht voor Film Fest Gent, het hoogfeest van de Vlaamse cinema.

 
 
 
 
LUISTER
DEZE WEEK OP KLARA

Late Night Jazz 4/10: Focus op het Belgische jazz label Werf Records

Focus op het Belgische jazz label Werf Records. Het label pakt deze maand uit met enkele indrukwekkende nieuwe platen van onder meer Maris, Trance Plantations, Mattias De Craene en Robin Verheyen. Van STUFF. verschijnt deze week een nieuwe ...

 
 
 

Klara Live op 9/10: Brussels Philharmonic in Messiaen en Stravinsky

Als kind al geloofde Olivier Messiaen dat vogelgefluit meer was dan louter communicatie. Het was muziek. Niemand bestudeerde, transcribeerde en wijdde zich zo uitvoerig aan vogelgezang als hij.

Beatrice Rana over Frédéric Chopin in Music Matters

Pianist by night, globe trotter by day. Full time dreamer. Dat schrijft Beatrice Rana op haar Twitterpagina. Op haar nieuwe plaat bij Warner Classics staan de 4 Scherzi en de Études op.25 van Chopin. Begin juni was ze nog te gast bij het Antwerp ...

 
 
 

Pompidou deze week

Pompidou serveert: een unieke inkijk in privé-verzamelingen hedendaagse kunst, een nieuwe theatermarathon van Ivo Van Hove en de verborgen kant van Antwerpen.

Klara.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten