We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

dinsdag 30 augustus 2022

#WORLD #WORLDWIDE #INTERNATIONAL #CLIMATE #Avaaz #News #Journal #Update - Een ramp voor 20 miljoen mensen?

 

Hoi! Het noordpoolgebied warmt nu vier keer zo snel op als het wereldwijde gemiddelde en de ontbossing van het Amazonewoud is in zes jaar niet zo omvangrijk geweest. Nu er zoveel op het spel staat voor ons klimaat en de biodiversiteit zijn de komende vier maanden cruciaal om onze ecologische overlevingskansen veilig te stellen. Avaaz is klaar om alles op alles te zetten -- met jouw steun kunnen we nog meer doen.Avaaz is alleen mogelijk dankzij individuele donaties zoals de jouwe -- steun ons met een wekelijkse donatie via de onderstaande knoppen of klik hier om een eenmalige donatie te geven. Oprechte dank van ons allemaal bij Avaaz.
Kom in actie!
Beste vrienden,
Nu wordt het menens.Verzengende hittegolven zorgen ervoor dat grote delen van onze aarde een kookpunt bereiken. Enorme bosbranden, soms zichtbaar vanuit de ruimte, hebben ravage aangericht in de EU en de VS. En de ergste droogte die Oost-Afrika in 40 jaar heeft meegemaakt, zou 20 MILJOEN mensen richting hongersnood kunnen duwen.De aarde verschroeit en we hebben nog maar weinig tijd om een onvoorstelbare catastrofe voor het leven op aarde af te wenden. Hoe we hierop reageren zal allesbepalend zijn -- onze overlevingskansen zouden er zelfs van af kunnen hangen!We mogen de moed niet opgeven -- de oplossingen zijn bekend, wat ontbreekt is politieke daadkracht. De beste manier om dat te veranderen is onze krachten als burgers bundelen!Daarom zullen Avaazers overal ter wereld de komende maanden alles op alles zetten om een kantelpunt te bereiken -- en wel op deze manier:
  • We zullen in Europa een grootschalige campagne lanceren die overheden oproept om Russisch gas te vervangen door hernieuwbare energie, uitlaatgassen drastisch te verminderen en de oorlogskas van het Kremlin niet langer te spekken.
  • Op een historische internationale top in Montreal zullen we tot het uiterste gaan om een internationale deal veilig te stellen die de uitstervingscrisis kan beteugelen door Inheemse rechten en de HELFT van de planeet te beschermen.
  • En bij de aanstaande verkiezingen in Brazilië, die doorslaggevend kunnen zijn voor het lot van het Amazonewoud, zal ons geweldige team een baanbrekende campagne helpen lanceren om burgers te betrekken in de strijd tegen giftige leugens en mensen naar het stemhokje te krijgen. 
Als 10.000 van ons een kleine wekelijkse donatie geven, kunnen we dit werk financieren -- en hoe meer fondsen we nu inzamelen, hoe groter onze impact zal zijn!We hebben niet veel tijd -- doneer nu een wekelijks bedrag om dit urgente werk te ondersteunen. Laten we samen proberen om alles waar we van houden te redden:
IK DONEER € 2 PER WEEK
IK DONEER € 3 PER WEEK
IK DONEER € 4 PER WEEK
ANDER WEKELIJKS BEDRAG
De gemiddelde temperatuur op aarde is met amper 1°C gestegen en zie de verwoestende impact op onze ecosystemen en ons dagelijks leven. We liggen op koers om tegen het einde van de eeuw een stijging van 3,5°C te bereiken -- kinderen die vandaag geboren worden, zouden getuige kunnen worden van een ineenstorting van de natuurlijke systemen waarvan onze beschaving afhankelijk is.De dreiging is enorm, maar de komende maanden krijgen we ook prachtige kansen om ze het hoofd te bieden.Europa wordt opgeschrikt door een energiecrisis. De EU kan nu fossiele brandstoffen blijven promoten of een hernieuwbare revolutie ontketenen. Avaaz heeft een gigantisch ledenaantal in heel Europa -- en ons klimaatteam maakt nu al plannen voor grote acties in Europese hoofdsteden om de klimaatcrisis een centrale rol te laten spelen in besluitvorming!Maar daar laten we het niet bij -- na jaren van uitstel zullen overheden eindelijk samenkomen om een internationale deal voor de natuur op te stellen. Ons advocacyteam maakt zich klaar om de gesprekken te overspoelen met de stemmen van onze leden overal ter wereld en doortastende maatregelen voor de planeet te eisen. Ze zullen ook alles doen om te garanderen dat Inheemse gemeenschappen vertegenwoordigd zijn, zodat al hun rechten verdedigd worden.Intussen is ons campagneteam in Brazilië -- waar we bijna 20 miljoen leden hebben -- een ongeziene inspanning aan het leveren rond de verkiezingen, om te garanderen dat burgers toegang hebben tot betrouwbare informatie in een strijd tussen politieke machten die het regenwoud met de grond gelijk willen maken en anderen die zweren dat ze het zullen beschermen. Hoe meer fondsen we inzamelen, hoe groter we dit cruciale project kunnen maken!Doneer nu een wekelijks bedrag om de strijd voor onze toekomst kracht bij te zetten:
IK DONEER € 2 PER WEEK
IK DONEER € 3 PER WEEK
IK DONEER € 4 PER WEEK
ANDER WEKELIJKS BEDRAG
Sinds Avaaz 15 jaar geleden is opgericht, staan we in de frontlinie van de inspanningen om onze aarde te beschermen en maatregelen tegen de klimaatcrisis veilig te stellen. In al die tijd is de dreiging toegenomen, net als de urgentie. Laten we zorgen dat onze campagnes en onze impact ook groeien -- nu we nog tijd hebben.Met hoop en vastberadenheid,Bert, Ine, Marigona, Mike, Oscar, Diego, Pascal, Nax, Laura, Kaitlin, Camille, Adela en de rest van het Avaaz-team

Avaaz is een internationale burgerbeweging van 70 miljoen mensen. Wij streven ernaar de inzichten en waarden van burgers te laten weerklinken in internationale besluitvorming ("Avaaz" betekent "stem" of "lied" in verschillende talen). Avaaz heeft leden in alle landen van de wereld, ons team is verspreid over 18 landen in 6 werelddelen en werkt in 17 talen. Lees hier meer over de grootste campagnes van Avaaz, of volg ons op Facebook of Twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten