SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

vrijdag 26 juli 2024

WORLD WORLDWIDE EUROPE BELGIUM BRUSSELS - dewereldmorgenbe magazine - progressieve media - donderdag 25 juli 2024

 

Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser.

Vervuiling PFAS moet op hoger niveau worden aangepakt

Nederland heeft het meest vieze water van Europa. De 'forever chemicals' PFAS zijn al gevonden in bloed, sperma en moedermelk. Maar een algeheel verbod is vrijwel kansloos, zien Sophie Groenewegen en Kiet Versluys.

Lees verder

Iconische Nirvana-albumhoes krijgt opvolger om dodelijke migratiebeleid te bekritiseren 

In een paginagrote advertentie voor De Standaard Solidariteitsprijs hakt 11.11.11 keihard in op het Europese migratiebeleid. Met een duidelijke knipoog naar het wereldberoemde Nirvana-album Nevermind benadrukt de organisatie dat verdrinkingen op de Middellandse Zee het gevolg zijn van ‘politieke keuzes’. ​ ​

Lees verder

Europa heeft plaats voor hernieuwbare energie én landbouw

Europa heeft voldoende ruimte om wind- en zonne-energie uit te breiden zonder de voedselproductie of de natuur in gevaar te brengen. Vooral op het Europese platteland is ruimte te vinden.

Lees verder
Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

Braziliaanse haaien testen positief op cocaïne

  Alle onderzochte haaien voor de kust van Brazilië bleken positief te testen op cocaïne. Onderzoekers waarschuwen voor de effecten van de drugs op het zeeleven. Braziliaanse wetenschappers onderzochten dertien scherpsnuithaaien die in vissersnetten waren...

Lees verder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten