We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

vrijdag 31 maart 2017

Theo Francken (N-VA): "Ik zou het als een persoonlijke blamage beschouwen mocht Vlaams Belang opnieuw sky high gaan"

31 maart 2017
Goedenavond beste lezers,

"Ik ben totaal niet rancuneus. Dat is een van mijn zeldzame positieve karaktertrekken." Joël De Ceulaer had een Groot Onderhoud met staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken over politiek en populariteit. 


Deze artikels uit de weekendkrant leest u vanavond al:
´´Ik zou het als een persoonlijke blamage beschouwen mocht Vlaams Belang opnieuw sky high gaan´´

"Ik zou het als een persoonlijke blamage beschouwen mocht Vlaams Belang opnieuw sky high gaan"

"Mij zult u niet zo gauw horen zeggen dat er een probleem is mét de islam. Er is een probleem met de organisatie van de islam in België, dat wel. Maar met de islam op zich heb ik geen probleem. Natuurlijk kan iemand die vrijwillig een hoofddoek draagt, er perfect bij horen."

´´In Sint-Niklaas heeft elke familie een asbestdode´´

"In Sint-Niklaas heeft elke familie een asbestdode"

Iedereen wist het, iedereen keek ervan weg. De nonkels, de opa's die stikten in langzaam verhardende longblaasjes. Tot dat ene hoofdstuk in het boek van fotograaf Johan de Vos was er niemand die het ooit had benoemd: "Sint-Niklaas is dé asbeststad. En de grote golf van doden, die komt nu op ons af."

Dirk Draulans: ´´De natuur gaf ons mannen louter een bijbaantje´´

Dirk Draulans: "De natuur gaf ons mannen louter een bijbaantje"

Of er in deze verwarrende gender­tijden nog zoiets als mannelijkheid bestaat? Volgens bioloog Dirk Draulans (60) wel. "Zelfs in het geëmancipeerde Zweden nemen de papa’s hun vaderschapsverlof het liefst op tijdens het vis­seizoen. Ze willen wel voor de kinderen zorgen, maar moeten zich ook kunnen uitleven."

Meer op DeMorgen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten