Facebook, Skype, Twitter & E-mail

Facebook: https://www.facebook.com/l.m.j.schrijversluc?ref=ts&fref=ts
Skype: luc-schrijvers
Email: lucschrijvers@hotmail.com
*For relaying information, comments on the blog, information, mail me at ease.
*All sources are not disclosed to third parties.

Search for an article in this Worldwide information blog

vrijdag 9 februari 2018

Eerste namen voor editie 2018

Bekijk in browser
 
 
Lokerse Feesten
 
LOKERSE FEESTEN 2018
Ontdek onze eerste knallers Simple Minds & Arsenal in een verrassend nieuwe huisstijl
 
 
 
Bam! De Lokerse Feesten 2018 starten met een absolute tópavond: zowel SIMPLE MINDS als ARSENAL zullen aantreden op vrijdag 3 augustus! Simple Minds blijven enorm populair in België en beleven een creatieve wedergeboorte met het nieuwe album ‘Walk Between Worlds’. En publiekslievelingen Arsenal stellen hun nieuw album voor dat dit voorjaar verschijnt. De voorverkoop voor deze dag start meteen via www.lokersefeesten.be. Het valt te voorspellen dat deze snel zal gaan, wacht dus niet te lang om uw tickets te bestellen!
 
 
 
De 44e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2018. Meer nieuwe namen volgen zeer binnenkort.

Knallers van namen verdienen een knallende huisstijl! De boys en girls van Gents Agency creëerden een volledig nieuwe visuele identiteit voor ons festival. Volg de jack kabel en ontdek onze muzikale toppers en festivalupdates! Meer info op www.gents.be
 
Simple Minds
 
 
 
De impact die de met atoomkracht afgeschoten electrofunkpunker ‘I travel’ (1980) destijds op ons had, toen we het in een club voor het eerst hoorden, is door bijna geen enkele band ooit geëvenaard. Simple Minds bleek de naam, Glasgow hun thuishaven, complete adoratie werd ons deel. Hun carrière nam daarna een vlucht die ervoor zorgde dat we onze favoriete groep in steeds weer grotere zalen moesten bekijken of dat we op Rock Torhout almaar langer moesten blijven om hen de wei te kunnen zien overdonderen. Grunge, techno, hiphop en britpop deden hen in het daaropvolgende decennium geen deugd maar kijk, we zijn 2018 en Jim Kerr en zijn kameraden hebben genoeg brandbaar materiaal bij elkaar geschreven om het heilige vuur harder dan ooit te doen knetteren. De synthesizers mogen weer op ultrascherp staan, de bassen van nieuwe tracks als ‘The signal and the noise’ of ‘Magic’ mikken recht naar je onderbuik. En dan is er nog de gitaarsound van Charlie Burchill natuurlijk, die aanvoelt als dat wonderlijk moment wanneer je als volwassene je oude kleuterklas weer binnenstapt, waar je de mooiste momenten uit je kindertijd hebt beleefd. “Walk between worlds”, de nieuwe plaat, heeft de grote vorm dus te pakken en verenigt de oude sound met een moderne, vitale productie. En zo belandt Simple Minds, 38 jaar na de waanzinnige muzikale trip genaamd ‘I travel’, weer op de plaats waar het nog altijd thuishoort: in het centrum van de belangstelling. En op vrijdag 3 augustus staan ze in een ander centrum, dat van Lokeren namelijk.
 
lees meer
 
 
Arsenal
 
 
 
Jimmy Fallon heeft The Roots, de Lokerse Feesten hebben Arsenal. Jawel, onze huisband zorgt ook dit jaar bij ons weer voor een feestelijke en kleurrijke ouverture, en dit op 3 augustus. De derde, dat is een vrijdag en het is dán – tijdens het openbloeien van het weekend – dat het duo Willemyns/Roan het best tot z’n recht komt. Als een muzikale feesttrein waar geen rem op staat en die niet stopt voor een rood sein. Dansbaarheid en sensualiteit die worden geserveerd op een zachte matras van meezingmomenten en muzikale inventiviteit. En dat allemaal op smaak gebracht door werkelijk een resem hits (‘Mr. Doorman’, vijftien jaar oud ondertussen!, ‘Lotuk’, het zelfs met geen Tomahawk-raket van Trump kapot te krijgen ‘Melvin’, de ultieme kontenshaker ‘Estupendo’, het mild rockende maar vooral zinnenprikkelend gezongen ‘Longee’, …). Geef de lijst van Arsenals topsingles in in Excel en je komt aan een aantal cellen waar de meeste Belgische artiesten veel van hun afsplitsingen moeten bijhalen om aan hetzelfde aantal lijnen te komen. Is er dan een nieuwe plaat die Arsenal dient te verdedigen in Lokeren? Op het moment dat wij deze zinnen neerschrijven is enkel single ‘Amplify’ voorhanden, een met Afrikaanse klanken verguld maar door ultramoderne elektronische klanken ondersteund funkbeest dat blijft plakken als de karamel uit een Mars aan je tanden. Voor meer – een cd én een film – is het echter nog enkele maanden wachten. Arsenal eist in augustus dus weer de stek op waar het in principe elk jaar recht op heeft: onze mainstage op een vrijdag.
 
lees meer
 
 
 
FacebookTwitterTwitterInstagram
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten