Facebook, Skype, Twitter & E-mail

Facebook: https://www.facebook.com/l.m.j.schrijversluc?ref=ts&fref=ts
Skype: luc-schrijvers
Email: lucschrijvers@hotmail.com
*For relaying information, comments on the blog, information, mail me at ease.
*All sources are not disclosed to third parties.

Search for an article in this Worldwide information blog

donderdag 28 juni 2018

Nieuwsbrief Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Zomer 2018 in het Koninklijk Conservatorium Antwerpen
View this email in your browser

Muziekstage zomer
Denk je eraan om Muziek-klassiek te studeren aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen? Of zit je al op het Conservatorium en wil je extra masterclasses volgen? Tijdens een muziekstage of masterclass kan je kennis maken onze instrumentdocenten.

Maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus 2018
Conservatorium
link

Summerschool Dans
Een dynamische dansweek met twee workshops met elk hun eigen focus en een professionele techniekles waarbij dansers van verschillende leeftijden, ervaring en mogelijkheden elkaar ontmoeten en samenwerken.

Maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus 2018
deSingel
link

De Dinsdagen
Op de dinsdagavonden tijdens het Lesfestival worden de zogenaamde Dinsdagen georganiseerd, theatermakers worden geïnterviewd over hun loopbaan en opleiding. Deze twee avonden worden dit jaar voor het eerst opengesteld voor het publiek.

Het Lesfestival is een twee weken durend festival van de afdeling Acteren. Tweedejaars, derdejaars en masterstudenten van de afdeling (aangevuld met enkele wildcards uit Kleinkunst en Woordkunst) worden in drie niet klassikale groepen opgedeeld en werken een week lang met wisselende podiumkunstenaars.

Dinsdag 11 en 18 september 2018
Conservatorium
link

FONS. ft Logan Richardson op Jazz Middelheim
Jaarlijks werken enkele van onze jazz studenten samen met een gerenommeerd jazzartiest in het kader van een uniek coaching project i.s.m. Jazz Middelheim. Dit jaar staat het jazz trio FONS. op het podium met Amerikaans saxofonist Logan Richardson. Hij coacht de jazz studenten voorafgaand aan een optreden op de Main stage van Jazz Middelheim.

Vrijdag 10 augustus 2018 ,15u30
Main stage, Jazz Middelheim
link

de nieuwe spelers
Ben je nog niet zeker van een opleiding acteur of theatermaken, maar heb je wel zin om te proeven van theater? Laat je dan overtuigen via deze vierdaagse zomerstage in augustus. Onder begeleiding van experten leer je één van volgende disciplines kennen: Podiumschrijven, Spelen of Muziekperformance / songwriting. Op de laatste dag toon je wat je tijdens de zomerstage hebt geleerd.

Maandag 20 tot en met donderdag 23 augustus 2018
link

Toelatings-proeven
Om de opleidingen aan het Conservatorium aan te vatten, met je slagen voor een artistieke toelatingsproef. In augustus gaan er nog toelatingsproeven door voor Drama en Muziek.

Woensdag 22 tot en met woensdag 29 augustus 2018
Conservatorium
link
Copyright © 2018 Koninklijk Conservatorium Antwerpen - AP Hogeschool, Alle rechten voorbehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten