We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

dinsdag 3 juli 2018

GDPR, luchtkwaliteit, plastic in afgelegen Antarctica

Als de afbeeldingen in deze e-mail niet correct worden weergegeven, lees hem dan online.
We hebben onze privacyverklaring bijgewerkt
Je hoeft niets te ondernemen. Je kan je op elk moment afmelden door op de link 'Uitschrijven' te klikken aan het einde van elke e-mail die je ontvangt.
Lees meer over onze privacyverklaring →
120x12011 Million Voices
Ken je 11M al? Dat is het nieuwe online campagneplatform van Greenpeace. Hier kan je zelf heel makkelijk een petitie voor schone lucht in jouw gemeente starten in de aanloop naar de verkiezingen in oktober. Want iedereen heeft recht op schone lucht!
Start of teken nu een petitie →
120x120Reclame voor charcuterie? Geen kinderspel!
Te veel charcuterie eten is schadelijk voor het klimaat, het milieu en voor onze gezondheid. Zeker kinderen leggen beter niet te vaak een ‘vleesje’ tussen hun boterham. Waarom liggen er dan in alle supermarkten blinkende pakjes vleeswaren met de helden van onze kinderen erop?
Ontdek het antwoord hier →
120x120Plastic in afgelegen Antarctica
Tijdens een Greenpeace-expeditie hebben wetenschappers ontdekt dat zelfs de meest afgelegen gebieden van Antarctica nu vervuild zijn met plastic en chemische deeltjes. In oktober hebben we de kans om het grootste marinereservaat ter wereld te creëren om de Antarctische oceaan en al z’n inwoners te beschermen.
Bekijk de prachtige foto’s van de expeditie →
120x120Bye Bye Glyfosaat
Eindelijk! Roundup & co verdwijnen nu echt uit de winkelrekken. Een jaar geleden beloofde de regering al om de verkoop van onkruidverdelgers met glyfosaat voor particulieren te verbieden. Onlangs heeft de ministerraad het besluit hierover goedgekeurd. Bedankt om ons in deze campagne te steunen!
Lees hier meer over het verbod →
Greenpeace België
Haachtsesteenweg, 159
1030 Brussel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten