We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

maandag 23 juli 2018

Ontdek deze zomer de podcasts van Klara

En veel wedstrijden op klara.be: waag nu uw kansBekijk de webversie
|||
Ontdek de meeslepende podcast 'Het Hart van Napoleon' en win!
Heeft u het uitgebreide podcast-aanbod van Klara al ontdekt? Daarin zitten o.a. twee reeksen van meesterverteller Johan Op de Beeck over Napoleon. U kan de hele zomer lang via klara.be exemplaren winnen van de boeken die aan de basis gelegen hebben van deze 2 podcasts. Klik verderop in dit artikel op de knop 'Neem deel!' en waag snel uw kans!
Lees meer
Deze week in Espresso: de mythes van Ovidius
In zijn dichtwerk ‘Metamorfosen’ beschrijft de Romeinse dichter Ovidius tragische mythen met spectaculaire gedaanteverwisselingen als einde. Zo verandert Aceton voor de ogen van zijn jachthonden in een mals hertje en knakt de stoere spierbonk Adonis uiteindelijk als een broze roos in de wind.
lees meer
Klara Live trekt naar Knokke-Heist, Wenen, Utrecht en Brussel
Dit zijn de concerten die Klara Live voor u selecteerde tijdens de week van 23 juli 2018. U hoort deze week o.a. Hannes Minnaar, de Wiener Symphoniker, Harriet Krijgh, Léa Desandre en Thomas Dunford en Bruno Philippe aan het werk. Op donderdag en vrijdag veel aandacht voor het Festival Musiq’3 met als thema ‘Nordic Vibes’: een koel briesje in deze warme dagen, met muziek van alle tijden. Klara Live maakte een selectie uit het aanbod van het festival.
lees meer
Lander Gyselinck in vijfde aflevering 'My Favorite Things’
Luister een hele zomer lang naar My Favorite Things op zondagavond. Lies Steppe peilt in de diepte aan de hand van een aantal platen en ontdekt gaandeweg wat haar gasten beweegt. Op zondag 29 juli is drummer Lander Gyselinck te gast.
lees meer
Win een abonnement 'Classics' van Concertgebouw Brugge
Met 'Classics' beleeft u de bekende toppers. Of u ontdekt misschien een nieuwe liefde? Een coup de foudre met Il Gardellino of Le Banquet Céleste? Een hevige verliefdheid op London Philharmonic Orchestra of Anima Eterna? Of wie weet slaat de vlam wel helemaal in de pan voor Collegium Vocale Gent en Camerata Salzburg? Probeer het uit en geniet nog lang na.
lees meer
Dagelijkse kunst
Charlotte De Bruyne
Actrice Charlotte De Bruyne nodigt ons uit bij haar thuis in Gent, waar je binnenkomt in… een gouden keuken!
Lees meer
De keuze van Klara
Kunst & Cultuur
Zomer 2018: de beste tentoonstellingen
Klassieke muziek
Pavel Kolesnikov - Louis Couperin
'Opus 14-18' - Download nu aflevering 1, 2, 3 en 4 en win!
Begin 2014 kon u bij Klara luisteren naar 'Opus 14-18'. In die radioreeks bracht Klara op een artistieke manier de Eerste Wereldoorlog terug tot leven. Ongeveer 65 miljoen jonge mannen trokken naar het front om te gaan vechten. En enkele honderden onder hen waren kunstenaars: schilders, schrijvers, componisten, ... En u krijgt een nieuwe kans om een exemplaar van het boek te winnen!
Lees meer
De Klara-app - luister, herbeluister én reageer
Maestro over Het strijkkwartet - en win!
Protest tegen Facebook-ban 'te naakte' schilderijen van Vlaamse Meesters
Win een exemplaar van 'Op Rozen. Een Bloem-Lezing'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten