We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

dinsdag 20 april 2021

#WORLDWIDE #BELGIUM #Klara #radio #News #Journal #Update - De Twintigers: Alice Van Leuven

 

Facebook
|
Instagram
|
Twitter
|
YouTube
 
 
 
Veel extra tijd heeft ze niet want ‘muziek is een voltijdse bezigheid’. Ze heeft een speciale band met Béla Bartok en vindt Eugène Ysaÿe de allergrootste violist-componist. Olliver is de naam van een witte rat, die ze ooit als huisdier in huis nam, maar ze heeft wel een panische angst voor spinnen.
In de aanloop naar de Oscars blikken we een eeuw terug, naar vijf pioniers die Hollywood mee vorm hebben gegeven. Ze zijn verdwenen uit het collectieve geheugen, maar zonder hen zou Tinseltown er anders hebben uitgezien.
 
 
 
 
Op 19 en 20 april staat Pompidou in het teken van Erasmus. Met de Nederlandse historica Sandra Langereis, die zonet een lijvige biografie over hem schreef. En met filoloog Jan Papy, die het tijdperk van Erasmus als geen ander kent.
 
De Keuze van Klara
 
 
 
 
De opera's Elisabetta van Rossini en La Favorita van Donizetti waren in maart te zien en te horen in een gestreamde, semiscenische versie onder de titels 'The queen and her favourite' en 'The king and his favourite'.
Vanaf maandag 19 april in Maestro. Een week lang!
 
 
 
 
Voor kunstenaar Johan Tahon is beeldhouwen als ademen. Maar hij kent vele liefdes. Hij is water, lucht, vuur en aarde. Hij is keramiek, gips en brons. Op 24 april opent in MOU (Museum Oudenaarde) 'Universus', een overzichtstentoonstelling met ...
 
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten