SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

donderdag 25 juli 2024

WORLD WORLDWIDE EUROPE BELGIUM BRUSSELS - dewereldmorgenbe magazine - progressieve media - woensdag 24 juli 2024


Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser.

Oxfam en actiegroepen over ICJ-uitspraak Israëlische nederzettingen: het is nu tijd voor actie

Het Internationaal Gerechtshof bevestigde op vrijdag 19 juli de onwettigheid van de Israëlische bezetting, wat veel mensenrechtenorganisaties al jaren aantonen. Nu is het tijd voor actie.

Lees verder

Wat wij van dieren kunnen leren

Een nieuw boek van Frank Westerman lezen is voor mij al jaren een feestje. Ik loop even langs de rekken van mijn bibliotheek en onder de ‘w’ vind ik er zeventien, inclusief dit laatste werk.

Lees verder

Vergrijzing: waarover ze niet spreken

In de berichtgeving over de regeringsonderhandelingen lijken de vergrijzingskosten als een blok op de maag van de onderhandelaars te liggen. Ze zouden de pan uitrijzen, mede omdat er steeds meer ouderen bijkomen, zodat bijvoorbeeld de pensioenkosten stijgen.

Lees verder
Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

Dringend gezocht: een betaalbare woning voor een gezin met drie kinderen

  In de Essenstraat speelt zich een drama af. Nog maar eens. Opnieuw een gezin dat het huis uit moet. Twee ouders, drie kinderen. Alweer een verlies voor de straat. Aan de regietafel: het Antwerpse...

Lees verder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten