SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

maandag 9 september 2024

WORLD WORLDWIDE EUROPE THE NETHERLANDS BELGIUM - OUTtv - September bij OUTtv - maandag 9 september 2024

 


September bij OUTtv
De herfst komt er weer aan en spoedig zullen we de koele drankjes op het terras verruilen voor warme hapjes op de bank. Gelukkig heeft OUTtv een mooie line-up klaargezet om deze overgang zo soepel en vermakelijk mogelijk te maken. 😉
 
The 76th Primetime Emmy Awards
Zondagnacht 15 september LIVE vanaf 02.00
(Herhaling: dinsdag 17 september om 22.40)
Op zondagnacht 15 september vindt in Los Angeles de jaarlijkse uitreiking van de belangrijkste tv-prijzen plaats: de Primetime Emmy Awards! En zoals elk jaar zendt OUTtv de show exclusief LIVE uit. Alle kijkers van Ziggo kunnen dit jaar tevens meegenieten via kanaal 13. Volg de uitreikingen op 15 september, zondagnacht om 02.00 uur LIVE op OUTtv of Ziggo (13).

Indien het nachtbraken niet zo jouw ding is, op dinsdag 17 september om 22.40 zenden we de volledige show (op OUTtv en op Ziggo) gewoon nog een keer uit! 😉
 
KinePride: Almamula
Zondag 29 september in 4 Kinepolis bioscopen
Op zondag 29 september bij de KinePride geniet je van één van de mooiste LHBTIQ+-films van dit moment, namelijk Almamula!
In het afgelegen Santiago del Estero, Noord-Argentinië, worstelt de jonge Nino met zijn identiteit te midden van een homofobe omgeving. Zijn familie verhuist tijdelijk naar het platteland, waar Nino troost zoekt in een mysterieus bos, dat volgens legendes wordt bewoond door de Almamula, een wezen dat zondaars straft. Wanneer een jongen uit het dorp verdwijnt, verspreiden angst en geruchten zich snel. Voor Nino, gevangen tussen de onderdrukkende realiteit en zijn ontluikende verlangens, wordt het bos een plaats van ontsnapping en zelfontdekking.
 
 
Highlights op OUTtv
 
Plan B | Film
Zaterdag 7 september om 22.00
Nadat Bruno en zijn vriendin uit elkaar gegaan zijn, gaat ze uit met Pablo, wat haar gelukkig maakt. Bruno is jaloers en smeedt plannen om haar terug te krijgen. Hij sluit vriendschap met Pablo in de hoop hem een duwtje richting een andere vrouw te kunnen geven, maar Bruno's spelletjes werken averechts, omdat hij zijn eigen seksualiteit in twijfel trekt.
 
Camille, Marc, Michel & Moi | Docu
Zaterdag 14 september om 22.00
''Op 9 mei 2022 overleed Michel, de echtgenoot van mijn moeder, aan alvleesklierkanker. Zonder dat ik het wist, werd zijn dood de katalysator voor mijn midlifecrisis, in die zin dat het de oude wonden openhaalde die te maken hadden met het feit dat mijn vader (Marc) me verliet en mijn grootvader (Camille) zelfmoord pleegde.''
 
Jamie: Drag Queen at 16 | Docu
Donderdag 19 september om 22.00
Jamie Campbell is 16 en wil drag queen worden. Hij groeide op in een klein dorpje in County Durham en kreeg het zwaar te verduren toen hij op 14-jarige leeftijd als homo uit de kast kwam. Met de steun van zijn familie en vrienden heeft hij besloten dat hij er klaar voor is om zijn passie te delen met de wereld. Hij wil zichzelf helemaal laten zien door naar zijn examengala te gaan... in drag.
 
 
Nieuwe titels op Amazon Prime
 
Britney Spears: Fighting for Freedom
Docu
Britney Spears had haar leven niet meer in eigen hand toen ze na een reeks dramatische gebeurtenissen in 2008 onder streng toezicht kwam. Terwijl de #FreeBritney-beweging de internationale schijnwerpers opeist en Britney de strijd in de rechtszaal aangaat, gaat deze documentaire in op haar leven en haar gevecht voor haar vrijheid.
Weglopers
Film
Robert en Frank hebben al maanden seks. Robert heeft gevoelens voor Frank, maar ziet ook dat hij gesloten en emotioneel afstandelijk is. Robert weet van Daan, Franks jongere knappe vriend, maar hij gelooft toch dat hij Frank voor zich kan winnen. Op zijn verjaardag laat hij alles uit zijn handen vallen voor een avondje seks, in de hoop de verleidelijke maar gesloten Frank aan de haak te slaan.
Meest gelezen nieuwsitems op OUT.tv
Het Eurovisie Songfestival vindt plaats in Bazel
 
Paus ontvangt LGBT+-activisten uit Afrika
 
Eurovision On Tour
Eurovision On Tour zal later dit jaar de wereld rondreizen met een indrukwekkende line-up van Eurovisie-artiesten! Op 12 januari komt de show naar AFAS Live in Amsterdam en het belooft een onvergetelijke avond te worden. Dus zorg dat jij je tickets alvast in de pocket hebt:
 
OUTtv - Hengeveldstraat 29 - 3572KH - Utrecht
Manage profile - Unsubscribe
 

 facebooktwitteryoutubeinstagram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten