SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

vrijdag 27 september 2024

WORLD WORLDWIDE EUROPE BELGIUM BRUSSELS - VK VAARTKAPOEN - Music - Concerts - Program - SEPTEMBER /OKTOBER 2024

 


VK VAARTKAPOEN
SEPTEMBER/OKTOBER 2024

LIE NING
〰LIE NING 〰 Gabriel Eden 〰 Prince X 〰
27.09 - 19h30
 | MEER INFO | GRATIS

De veelzijdige artiest (muzikant, model, danseres, artistiek directeur) en ambassadeur voor LGBTQ+ en POC gemeenschappen LIE NING heeft tot nu toe een indrukwekkende carrière achter de rug, met optredens op SXSW, Fusion, Reeperbahn Festival, maar ook met openingen voor Raphael Saadiq, Milky Chance en vele anderen.
De artiest beweegt zich naadloos tussen indie, soul en R'n'B en biedt tijdloze popmomenten.

GNAWA FESTIVAL - Female Gnawa
〰Hajar Alaoui & 3000K Fusion feat. Hanane Abdallah 〰 Laïla Amezian 〰 Fidia Samba 〰 Surprice Gospel Choir 〰
28.09 - 19h30
 | MEER INFO TICKETS

 Concerten, Hajar Alaoui & 3000K Fusion feat. Hanane Abdallah, Laïla Amezian, Fidia Samba & een verrassingsoptreden van een fantastisch gospelkoor!

Deze concerten zijn meer dan alleen een muzikaal spektakel; het is een viering van vrouwelijke kracht, doorzettingsvermogen en culturele erfgoed.
Reis mee door de klanken van 3000 kilometer die Brussel van Marokko scheiden, in een uniek muzikaal spektakel dat migratie en ontmoeting viert. Deze ode aan de rijke tradities van gnawa-, traditionele, jazz- en fusionmuziek belooft een betoverende ervaring te worden.

FESTIVAL FRANCOFAUNE @ VK
〰 Jean Paul Groove (Carte Blanche) INVITES: 〰 Peet 〰 Charles 〰 Julie Rens of Juicy 〰 Pierres 〰 Secretes Sessions 〰
 
𝗪oe. 2 oktober JP Groove Carte Blanche
19h30
Hoe bedoel je, een instrumentale groep op FrancoFaune? Wel, toen het idee geopperd werd om Jean-Paul Groove uit te nodigen op het festival, aarzelde de groep niet lang en maakte van de gelegenheid gebruik om een handvol prestigieuze vrienden uit te nodigen om hun stemmen en teksten te lenen aan hun compromisloze muziek.

Peet, de "coolste rapper van België", zanger Charles, die sinds kort Frans spreekt ("Le Marbre"), Julie Rens, de helft van het explosieve duo Juicy, en Pierres, met zijn snor en gekke ideeën, zullen hen vergezellen op het podium voor een allereerste avond bij de VK.

Vrij. 11.𝟭𝟬 - Secrètes sessions • VK
19h30
Zoals elk jaar brengen we 20 muzikanten 3 dagen samen. Ze hebben gedurende die 3 dagen exact 2 uur om nieuwe nummers te maken, die op 11/10 worden gepresenteerd tijdens een live concert.
BABA BOOM - THE PIONEERS + BOSS CAPONE
〰 The Pioneers (jam) 〰 Boss Capone + Patsy (nl)
04.10 - 19h30
 | MEER INFO TICKETS |

The Pioneers, opgericht in het midden van de jaren 60 in Kingston, Jamaica, was een van de eerste groepen die internationale hits had in het nieuwe muziekgenre dat Reggae heette en dat Ska en Rock Steady opvolgde. Ze wisten door te dringen tot de Europese markt met een van hun vele vertolkingen van renpaardenliedjes genaamd 'Long Shot Kick de Bucket'. Ze volgden met een nummer van Jimmy Cliff genaamd 'Let Your Yeah Be Yeah' dat een grote hit werd in Europa en Give and Take, ook van Jimmy Cliff.

UPCOMING CONCERTS

〰 Click poster for more info 〰
Facebook
Link
Website
Copyright © 2024 VK, Alle rechten voorbehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten