SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

zaterdag 7 mei 2022

#WORLD #WORLDWIDE #BELGIUM #BRUSSELS #VK #Music #Concerts #News #Journal #Update - May 2022 @ VK

 

MEI 2022

MALOCA | SWAMP 81 Dubstep & Bass〰 Loefah 〰 Patrice 〰 Farsight 〰 Mankiyan 〰 Le Motel B2B Hypna〰 Rrita Jashari 06.05 MEER INFO | TICKETS
MalocaMaloca is een wereldwijd platenlabel voor gemeenschap en elektronische muziek, gevestigd in Brussel, opgericht door Le Motel. Het label lanceert Maloca Records in 2020. Het ethos van het label is om bruggen te bouwen tussen verschillende maar gelijkgestemde muzikanten die zich toeleggen op het mengen van organische elektronische en akoestische elementen. Voor deze speciale gelegenheid verwelkomen we de Amerikaanse producer Farsight - de tweede artiest die op Maloca uitkwam - voor zijn eerste date in België.Swamp 81Swamp 81 is een platenlabel gevestigd in Zuid-Londen. UK-veteraan Loefah en een van de leiders van de nieuwe school - Patrice - voeren de vlag voor hun sound op deze avond. De sound van het label is beïnvloed door de wortels van house en UK club muziek, gemixt met de grittiness van de Londense cultuur. Hun manifest - "big beats zijn de beste, word high de hele tijd"Beide labels slaan de handen ineen voor een bass heavy night!
LOOPSESSIONS Beatmaking08.05 | MEER INFO | FREE

Loop Sessions verzamelt Beatmakers onder één dak voor een samenkomst van muziekproductie en netwerken. Met behulp van de apparatuur van hun keuze, terwijl ze samplen van hetzelfde vinyl, hebben de deelnemers een paar uur de tijd om hun creatie in elkaar te zetten. Beatmakers worden uitgenodigd om een uur voor de opening van het evenement te komen om zich klaar te maken. De eerste die arriveert, pakt de plaat uit de bijgeleverde krat. Als de tijd om is, zetten we de luidsprekers aan en mag je je track delen met je medemens. 

SUN RA ARKESTRAAFROFUTURISM10.05 (Sold Out)11.05 (still tickets) | MEER INFO TICKETS

Het legendarische Sun Ra Arkestra komt naar VK voor 2 concertenSun Ra, was an American jazz composer, bandleader, piano and synthesizer player, and poet known for his experimental music, "cosmic" philosophy, prolific output, and theatrical performances. For much of his career, Ra led "The Arkestra", an ensemble with an ever-changing name and flexible line-up.

JOHN PARM RELEASE PARTY West coast Hip Hop, Boogie, modern funk14/5 | MEER INFO | TICKETS 

The John Parm Band is de gloednieuwe liveband van de Brusselse DJ en producer John Parm met G-Massa op bass, Jan Joris op gitaar, Nancy Khadra voor backing vocals en MC Loveni als host. 

CHARMILLA CHAUDHip Hop and fresh music25/5 | MEER INFO | TICKETS 

De Charmilla Chaud is geboren uit een periode van bezinning in verband met de lockdown, uit de wens, of liever de noodzaak, om onze activiteiten als talentenscout te handhaven. 

GIRAFFES & PENGUINSARAB BASS27/5 | MEER INFO | TICKETS 

Giraffes & Penguins zijn terug naar VK voor een nieuwe Arab Bass Night met een geweldige line-up!Bereid je voor op een trip doorheen tal van opwindende universums : de live electro-dabke van Syrië's "King of Keyboard" Rizan Said, de onweerstaanbare afro-futuristische grooves van de Tunesische producer Nuri, de kleurrijke SWANA vibes van het vrouwelijke DJ duo Hishek Bishek, dit alles geruggensteund door de Giraffes & Penguins DJ familie Rebel Up Sebcat, Tropical DJipsies en Le Grand Méchant Loop. En voor uw ogen alleen, visuele kruiden zullen worden toegevoegd door VJJV.
JUNEBABA BOOM - Ska explosionICHON - Hip HopBRU.X.ELLES FESTIVAL - showcaseAND MORE!!
Facebook
Link
Website
De VK is een ankerpunt in Molenbeek met een focus op muziek, maatschappij en Molenbeek. Een open huis voor muzikanten en muziekliefhebbers, creatievelingen en de quartier, bezige bijen en Brusselaars.
Copyright © 2022 VK, Alle rechten voorbehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten