We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

vrijdag 26 april 2024

WORLD WORLDWIDE BELGIUM BRUSSELS - CLIMATE - climate express - Nieuwsbrief 2024 🎉

 

Nieuwsbrief leden 2024

Ride For The Climate 2024

Met de wereldwijde toename van het aantal klimaatrampen in de afgelopen jaren is de klimaatcrisis duidelijk alleen maar erger geworden. Maar de aandacht ervoor in de media is alleen maar gedaald. Daarom gaan we de straat op en organiseren we een fietstocht om deze levensbelangrijke problematiek terug op de politieke agenda te zetten, twee weken voor de zo cruciale Europese, federale en regionale verkiezingen. Kom fietsen voor het KLIMAAT van Nijvel naar Brussel, geniet van het prachtige landschap en eindig met een evenement in Brussel! We worden vergezeld door de "Democracy On The Streets" -fietsers, die van Keulen naar Brussel zullen fietsen om samen met ons te protesteren voor een betere toekomst voor de planeet en de komende generaties.

Kom fietsen met je vrienden en/of familie en laat onze eis voor klimaatrechtvaardigheid luid en duidelijk horen in de straten van Wallonië tot Brussel!

Ride the Climate.jpg

Afspraak op zaterdag 25 mei om 9.00 uur aan het station van Nijvel om 50 km voor het klimaat te fietsen naar Brussel! We vertrekken om 10 uur vanuit Nijvel, lunchen in Kanaalstraat 29 in Halle en eindigen rond 16 uur, op het Luxemburgplein in Brussel.

Inschrijving :  Formulier Ride For The Climate 2024  - GRATIS

Meer informatie : https://climate-express.be/

Als je mee wilt doen met Democracy On The Streets in Keulen, Luik of Namen, schrijf je dan in via het OKNB-formulier.

Goed nieuws - fietsregistratie gratis platform : https://mybike.belgium.be

Word vrijwilliger

We hebben jou nodig! Climate Express is een burgerbeweging die volledig draait op de inzet en het enthousiasme van vrijwilligers. Er staan 2 KLIMAAT-acties op het programma in 2024. Wil je actief aan deelnemen aan een actie, of wil je ons vervoegen, en deel uitmaken van ons dreamteam en je talenten inzetten voor het klimaat? 

Schrijf je dan in via dit formulier.

Nieuwe website :  https://climate-express.be

Aankomende gebeurtenissen

Er staan heel wat spannende acties en evenementen op de planning voor de komende maanden. Dit is de eerste die je niet mag missen :

d094569e-ed83-4a86-beca-0d7b171b8406.jpg

Dit was het voor deze keer. We hopen dat je deze nieuwsbrief leuk vond, en dat we jullie snel terugzien op een van onze acties of evenementen. Samen maken we het verschil!

Zorg goed voor jezelf,
Het Climate Express team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten