SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

woensdag 17 juli 2024

WORLD WORLDWIDE EUROPE BELGIUM LOKEREN - #lokersefeesten2024 -music - festival - program - Plan je Lokerse Feestentrip: kom met de nachttrein of -bus

 

KOM MET HET OPENBAAR VERVOER NAAR DE LOKERSE FEESTEN
NIEUW DIT JAAR! NACHTTREINEN OP DINSDAG 6/8 en VRIJDAG 9/8

De makkelijkste weg naar de Lokerse Feesten en terug naar huis? Dat is met het openbaar vervoer. De Lokerse Feesten ligt op wandelafstand van het station. Dat maakt dat we heel wat eenvoudige opties kunnen aanbieden om zowel op de Grote Kaai te raken als veilig terug huiswaarts te keren. 

Hoe bereik je de Lokerse Feesten het makkelijkst?
Voor wie dichtbij woont is de fiets veruit de makkelijkste optie. Kom je van wat verder? Dan is de trein het comfortabelst. Bovendien krijg je via jouw Lokerse Feestenticket 50% korting op je treinrit heen en terug. Gebruik hiervoor de unieke code op je ticket. Meer info op https://www.lokersefeesten.be/nl/praktisch/vervoer-en-parking Toch met de auto? Er is gratis parking aan de afrit van de E17 en een betalende shuttle (4 euro per persoon) naar de festivalsite. 

Terug naar huis? Via onze nachttreinen of nachtbussen
Het openbaar vervoer brengt je ook veilig terug naar huis. Nieuw dit jaar is dat we op dinsdag 6/8 om 2u00 en vrijdag 9/8 om 3u00 nachttreinen inleggen. Deze brengen je tot Antwerpen of Brugge (incl. Gent). Op de andere dagen (dus niet 6/8 en 9/8) zijn nachtbussen beschikbaar: deze brengen je tot Antwerpen en Gent.  Tickets voor treinen en bussen zijn nu beschikbaar. Zie https://www.lokersefeesten.be/nl/praktisch/vervoer-en-parking Voor meer info. Zijn de nachttreinen wat te laat? Via het reguliere aanbod van de NMBS geraak je ook laat nog tot in Antwerpen of Brugge. Vaak kan je net na de headliner nog de trein nemen. Zonder meer de snelste manier naar huis. 
KOOP NU JE NACHTTREIN OF NACHTBUS TICKETS
TICKETUPDATE
OOK 9/8 UITVERKOCHT
We kennen ondertussen al drie uitverkochte dagen. Voor vrijdag 2 augustus, vrijdag 9 augustus en zondag 11 augustus ben je helaas te laat. Ook voor andere dagen gaat de verkoop hard. Wacht niet te lang als je nog tickets wil. 
WWW.LOKERSEFEESTEN.BE
MEER INFO?
Bezoek onze website op 
lokersefeesten.be of mail naar info@lokersefeesten.be.
Link
Facebook
YouTube
Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten