We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

donderdag 1 oktober 2015

Overwinning: Shell stopt olieboringen in Alaska‏

640x320
Overwinning: Shell stopt olieboringen in Alaska
Schitterend nieuws voor de Noordpool: Shell heeft besloten haar olieboorprogramma in de regio stop te zetten. Een overwinning die te danken is aan de miljoenen mensen die zich al jaren verzetten tegen de verwoestende projecten van Shell in dit kwetsbare gebied.
Overwinning voor de Noordpool→
120x120Welkom in België, land van de klimaatsceptici
Twijfelen onze Belgische klimaatministers aan de realiteit van de klimaatverandering? Je zou het haast denken, als je ziet hoe weinig inspanningen ze leveren. Met een originele actie probeerde Greenpeace ze aan te sporen om eindelijk actie te ondernemen.
Tijd voor actie →
120x120Kom de duurzame energietoekomst vieren in Parijs
Waarom gaan we op 29 november niet allemaal samen naar Parijs, om onze stem te laten horen voor een ambitieus klimaatakkoord? Wij maken er een feestelijk moment van, met Fiesta Futura!
Alles weten over Fiesta Futura →
120x120Roundup: Duitsland gaat vooruit, België blijft achter
Het is geen gemakkelijke tijd voor de herbicides met glyfosaat, zoals Roundup. In Duitsland hebben 4 grote doe-het-zelfketens besloten Roundup uit de rekken te halen. Wanneer zetten Brico, Aveve, Hubo en Gamma dezelfde stap?
Info en actie →
120x120Greenpeace steunt de Ka’apor indianen in Amazonië
Na de vraag om hulp van de Ka’apor heeft Greenpeace Brazilië een team ter plaatse gestuurd om deze indianen in het hart van het Amazonewoud te helpen in hun strijd tegen de illegale boskap.
Verslag van een kostbare samenwerking →

Geen opmerkingen:

Een reactie posten