We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

maandag 31 december 2018

Nieuwsbrief Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Januari in het Koninklijk Conservatorium Antwerpen
View this email in your browser

Fijne feestdagen! 



Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen wenst u warme feestdagen en een fantastische start voor 2019!


 

December in beeld


De afgelopen maand passeerde vele leuke evenementen, concerten en voorstellingen waarvan we je de fotoverslagen niet willen onthouden: 
Tijdens de DOE-DAG van Iedereen Componist kwamen kinderen tussen 4 en 12 jaar een hele dag musiceren op onze campus. De studenten van de Specifieke lerarenopleiding Muziek en docenten groepsmusiceren en initiatie zorgde voor inspirerende muzikale spelletjes.

Aperitiefconcert Meesters




Een concert door Olsi Leka (cello) en Piet Kuijken (pianoforte).

zondag 20 januari 2019, 11u
Witte zaal, Conservatorium
link

Studium Generale




Deze Studium Generale zal gebracht worden in de vorm van een interview getiteld 'Vegetables That Sparkle the Conversation - Greens That Taste Like Friendship' door Seppe Nobels, chef-kok van Graanmarkt 13, en Ole Deschout, bioboer

dinsdag 22 januari 2019, 19u
Gele zaal, Conservatorium
link

Podiumschrijven




Een voorstelling door alle bachelorstudenten Woordkunst onder leiding van Tine Van Aerschot en Dounia Mahammed.

vrijdag 25 januari 2019, 20u
Zwarte zaal, Conservatorium
link

Open Deur!




Op 23 februari zetten we de deuren wijd open voor kandidaatstudenten. Je bent van harte welkom voor concerten, voorstellingen, openbare lessen en repetities. Laat je persoonlijk informeren over hoe je tot het Conservatorium wordt toegelaten en wat wij kunnen doen voor jouw ambities en professionele toekomst.

Registreer je voor Open Deur! en ontvang gepersonaliseerde informatie over jouw opleiding.

REGISTREER

Nieuwjaars-concert Oranjebeurs




Concert door het koperensemble van het Conservatorium onder leiding van Jan Smets. Tijdens deze avond vindt ook de officiële uitreiking van de Oranjebeurs aan klarinet student Maarten Takken plaats.

Donderdag 10 janauri 2019, 20u
Witte zaal, Conservatorium
link

Giacinto Scelsi, a composer's path towards improvisation




De Italiaanse componist Giacinto Scelsi week af van de westerse tradities en improviseerde veel. Dat maakt het moeilijk voor hedendaagse muzikanten om zijn werk uit te voeren. Tijdens dit ARIA onderzoeksseminarie van Marco Fusi worden manieren besproken om zijn muziek te spelen.

donderdag 17 januari 2019, 14u
Muziekstudio, deSingel
link


Rediscovering Scelsi




Het ARIA onderzoeksseminarie wordt gevolgd door een concertavond met een programma dat ontworpen is om de hele creatieve activiteit van Scelsi te overspannen. Zijn herontdekte ‘Divertimento N.1’ voor viool en piano wordt in wereldpremière gebracht. Met ook composities van Wim Henderickx en Daniela Fantechi.

donderdag 17 januari 2019, 20u
Muziekstudio, deSingel
link

Dansvoorstelling




Voor deze voorstelling maken de studenten dans uit bachelor 3 groepsstukken voor de dansstudenten uit bachelor 1 en 2. Ze doen dit onder leiding van Natalie Gordon.

woendag 23 en donderdag 24 januari 2019, 18u, 19u30 en 21u
Gele zaal, Conservatorium
link

Klara in deSingel




Tijdens Klara in deSingel kan je in de Gele zaal genieten van muziek door de studenten van Jong Conservatorium en Jong talent, het percussie-ensemble, het Milan Verbist trio en 'Cello goes Rock'.

Zaterdag 26 januari 2019, 12u
Gele zaal, Conservatorium
link

Muziekstages




Dé ideale voorbereiding voor de toelatingsproeven Muziek-klassiek? De muziekstages!

Schrijf je in voor de muziekstage in de Paasvakantie en volg van 15 tot en met 19 april les bij één van de deelnemende docenten.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de data van de toelatingsproeven Muziek-klassiek? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief 'Artistieke toelatingsproef en infomomenten Muziek-klassiek'.
Copyright © 2018 Koninklijk Conservatorium Antwerpen - AP Hogeschool, Alle rechten voorbehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten