We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

dinsdag 19 januari 2021

#WORLDWIDE #News #Update #radio #klara - De Twintigers: Emma Posman

 

Facebook
|
Instagram
|
Twitter
|
YouTube
 
 
 
Welke coloratuursopraan droomt er niet van éven de Koningin van de Nacht te kunnen zijn of beter: te kunnen zingen? Emma Posman werd in 2018 aangezocht om hals over kop in te vallen voor de zieke sopraan op het grote podium van de Salzbuger Festspiele. Rol: Koningin van de Nacht. De hele wereld keek en luisterde naar haar, een debuut dat kan tellen! ‘Wie niet waagt niet wint!’ is sinds die ervaring haar levensmotto. Dit mooie verhaal zal haar levenslang volgen...
De allereerste aflevering van Berg en dal ging in de ether, zondag 23 januari 2011. Tien jaar en meer dan vierhonderdvijftig gasten later, blijft Pat Donnez onvermoeibaar en enthousiast op levenspad gaan, door berg en dal.
 
 
 
 
De Eritrees-Ethiopische auteur Sulaiman Addonia schrijft het liefst in Brusselse cafés. Toen de horeca dichtgingen, kon hij dus niet meer naar zijn werkplek. Toch schreef hij op enkele weken tijd zijn derde novelle en is hij bezig aan zijn ...
 
De Keuze van Klara
 
 
 
 
 
 
Klaracoryfee Fred Brouwers duikt in zijn memorie én in zijn platenkast op zoek naar de meest sappige en gezapige muziekverhalen uit zijn carrière. Wie de mooie keuzes van Fred Brouwers graag achteraf nog een (of tien, of twintig) keer beluistert, kan dat met onze WinterFredLijst op Spotify!
Fluitist Yves Segers is al meer dan tien jaar chef-dirigent van de gerenommeerde Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen. De kapel brengt zowel een studioalbum als een liveopname uit.
 
 
 
 
Koenraad Jonckheere schreef 'Another History of Art'. Hoe ziet die alternatieve kunstgeschiedenis er dan uit? Chantal Pattyn zoekt het uit in Pompidou.
Reinoud van Mechelen en zijn ensemble A nocte temporis breken een lans voor Louis-Nicolas Clérambault.
 
 
 
 
Lockdown is een reeks van twaalf op zichzelf staande kortverhalen, geregisseerd door twaalf Vlaamse regisseurs. Elke aflevering speelt zich af in dezelfde setting: in de bezoekersruimte van een gevangenis aan beide zijden van de glazen wand ...
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten