We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

Wij willen activisten met verschillende opinies die vechten tegen onrecht in de wereld financieel steunen. Hiervoor hebben wij ook uw steun nodig! Doneer vrijblijvend 1 euro, 2 euro of een ander bedrag naar keuze. Deze activisten hebben de steun hard nodig om hun activiteiten te blijven uitoefenen.

Nous voulons soutenir financièrement des militants aux opinions différentes qui luttent contre l'injustice dans le monde. Nous avons également besoin de votre soutien pour cela! N'hésitez pas à faire un don de 1 euro, 2 euros ou un autre montant de votre choix. Les militants ont vraiment besoin de soutien pour poursuivre leurs activités.

Wir wollen Aktivisten mit unterschiedlichen Meinungen, die gegen die Ungerechtigkeit in der Welt kämpfen, finanziell unterstützen. Dafür brauchen wir auch Ihre Unterstützung! Sie können gerne 1 Euro, 2 Euro oder einen anderen Betrag Ihrer Wahl spenden. Die Aktivisten brauchen wirklich die Unterstützung, um ihre Aktivitäten fortzusetzen.

Queremos apoyar económicamente a activistas con opiniones diferentes que luchan contra la injusticia en el mundo. ¡También necesitamos su apoyo para esto! No dude en donar 1 euro, 2 euros u otra cantidad de su elección. Los activistas realmente necesitan el apoyo para continuar con sus actividades.

Queremos apoiar financeiramente ativistas com diferentes opiniões que lutam contra as injustiças no mundo. Também precisamos do seu apoio para isso! Fique à vontade para doar 1 euro, 2 euros ou outra quantia à sua escolha. Os ativistas realmente precisam de apoio para continuar suas atividades.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

zondag 19 september 2021

#WORLD #WORLDWIDE #BELGIUM #FLANDERS #dewereldmorgen #News #Journal #Update - Justice 4 Mawda: beroepsproces door politieman die vraagt om vrijspraak start 30 september

Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser.

Justice 4 Mawda: beroepsproces door politieman die vraagt om vrijspraak start 30 september

Op 30 september en 1 oktober 2021 wordt het "Mawda"-proces voortgezet voor het Hof van Beroep van Bergen. De zaak zal opnieuw worden behandeld nadat de politieagent die de kleine Mawda dodelijk raakte, beroep heeft aangetekend tegen zijn veroordeling tot een jaar gevangenisstraf met uitstel.

Lees verder

Belastingoptimalisering made in Belgium erkend als staatssteun aan multinationals

Het Belgische systeem van fiscale rulings is nog steeds in het nieuws op Europees niveau. Gisteren heeft het Europese Hof van Justitie bevestigd dat het systeem van fiscale rulings wel degelijk overeenkomt met Belgische staatssteun aan multinationals. Het ziet er dus naar uit dat België verplicht zal worden op termijn bijna 700 miljoen euro terug te vorderen ... Iets dat België niét wilt doen.

Lees verder

"#Time4Rage": Extinction Rebellion (XR) kondigt blokkade Wetstraat aan ter gelegenheid van COP26

Op 6 november 2021 zal XR de Wetstraat in Brussel bij het federale parlement blokkeren om er open volksvergaderingen te organiseren waarvoor iedereen wordt uitgenodigd. Met de actie wordt beoogd de oprichting van dergelijke assemblees te benadrukken als een essentieel instrument om de ecologische crisis aan te pakken. De resultaten zullen worden doorgegeven aan de federale en regionale regeringen.

Lees verder

Tegengas voorzichtig optimistisch na weigering vergunning gascentrale door Demir

Vandaag werd bekend dat minister Zuhal Demir geen vergunning verleent voor de bouw van een fossiele gascentrale in Dilsen-Stokkem. Burgerbeweging Tegengas reageert met voorzichtig optimisme op dit besluit van de N-VA-politica. 

Lees verder

111 steden en gemeenten vragen kernwapenvrij België op Internationale Dag van de Vrede

De Verenigde Naties riepen 40 jaar geleden 21 september uit tot Internationale Dag van de Vrede om ‘de idealen van vrede te promoten’. In België roept de vredesbeweging steden en gemeenten, scholen en burgers op om dat zichtbaar te maken met een wapperende vredesvlag. Omdat de internationale spanningen gevaarlijke proporties hebben aangenomen, koppelen we die dag opnieuw aan een oproep tot kernontwapening. De internationale vredesdag vormt de aftrap voor een week van Europese acties die eindigen met een fietsactie – Bikes not Bombs – naar de luchtmachtbasis in Kleine Brogel op zondag 26 september.

Lees verder
Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

Energieprijzen swingen de pan uit, terwijl burgers in de kou dreigen te komen staan

Met de winter voor de deur en energieprijzen die in stijgende lijn zitten en nu al onbetaalbaar zijn voor velen, vreest het ABVV dat het voor nog meer gezinnen onmogelijk dreigt te worden om hun energiefacturen te betalen. Nog onlangs berekende energieregulator CREG dat een gemiddeld huishouden ongeveer 1.000 euro per jaar voor elektriciteit moet ophoesten en 1.600 euro voor gas. Energiearmoede in België is niet langer een onbekend begrip….

Lees verder

MediaMarkt: BBTK eist duidelijkheid voor plotselinge sluiting van 3 winkels

Vandaag, vrijdag 17 september, heeft de directie van MediaMarkt tijdens een bijzondere ondernemingsraad aangekondigd dat 3 winkels zullen sluiten: Eke, Alleur en Lodelinsart. Voor de werknemers en hun vertegenwoordigers komt dat nieuws als een donderslag bij heldere hemel. De BBTK betreurt de respectloze houding van de directie ten aanzien van het sociaal overleg en haar gebrek aan tact. We eisen ook duidelijkheid!

Lees verder

Geen aanpassingen aan Tervuursesteenweg in Heverlee na dodelijk ongeval

Wie de illusie had dat een dodelijk ongeval als dat van 31 augustus jongstleden op de Tervuursesteenweg in Heverlee aanleiding geeft tot beslissingen om de toestand ter plekke veiliger te maken, mag deze hoop opnieuw opbergen. Een 67-jarige voetgangster kwam toen – wellicht door een oneffenheid in het smalle voetpad – onder een passerende vrachtwagen terecht en overleed ter plaatse.

Lees verder

Waarom geen coronamaatregelen tijdens WK wielrennen in Leuven?

Ik begrijp eerlijk gezegd niet dat er niet meer commotie is over het gebrek aan coronamaatregelen tijdens het komende WK-wielrennen in ons land. Voor de wegritten die van 24 tot en met 26 september eindigen...

Lees verder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten