We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

Wij willen activisten met verschillende opinies die vechten tegen onrecht in de wereld financieel steunen. Hiervoor hebben wij ook uw steun nodig! Doneer vrijblijvend 1 euro, 2 euro of een ander bedrag naar keuze. Deze activisten hebben de steun hard nodig om hun activiteiten te blijven uitoefenen.

Nous voulons soutenir financièrement des militants aux opinions différentes qui luttent contre l'injustice dans le monde. Nous avons également besoin de votre soutien pour cela! N'hésitez pas à faire un don de 1 euro, 2 euros ou un autre montant de votre choix. Les militants ont vraiment besoin de soutien pour poursuivre leurs activités.

Wir wollen Aktivisten mit unterschiedlichen Meinungen, die gegen die Ungerechtigkeit in der Welt kämpfen, finanziell unterstützen. Dafür brauchen wir auch Ihre Unterstützung! Sie können gerne 1 Euro, 2 Euro oder einen anderen Betrag Ihrer Wahl spenden. Die Aktivisten brauchen wirklich die Unterstützung, um ihre Aktivitäten fortzusetzen.

Queremos apoyar económicamente a activistas con opiniones diferentes que luchan contra la injusticia en el mundo. ¡También necesitamos su apoyo para esto! No dude en donar 1 euro, 2 euros u otra cantidad de su elección. Los activistas realmente necesitan el apoyo para continuar con sus actividades.

Queremos apoiar financeiramente ativistas com diferentes opiniões que lutam contra as injustiças no mundo. Também precisamos do seu apoio para isso! Fique à vontade para doar 1 euro, 2 euros ou outra quantia à sua escolha. Os ativistas realmente precisam de apoio para continuar suas atividades.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

vrijdag 1 oktober 2021

#WORLD #WORLDWIDE #EU #THENETHERLANDS #OUTtv #News #Journal #Update - OUTtv Update 💌: Het koude weer komen we zeker door met al deze nieuwe titels!

 

OUTtv Update: Hitserie Veneno, Emmys Recap & nieuw OUTtv Pro Aanbod!  Read this newsletter in your browser.
Oktober bij OUTtv
De zomer is voorbij en de herfst komt om de hoek kijken. Het wordt eerder donker en het wordt wat kouder, dus des te meer reden om lekker veel OUTtv te kijken! In deze nieuwsbrief vind je de highlights van nieuwe films, series, evenementen en meer.

Voordat we een aantal nieuwe titels gaan uitlichten, nog een kleine terugblik naar september! Want in september hadden we de 73ste Emmy Awards, de PRIDE Summerweek talkshow en de premiere van dramafilm "7 Minutes" en documentaire "Campaign of Hate" geregisseerd door Michael Lucas.

In december kun je op OUTtv de hitserie "Veneno" zien, maar vanaf 11 oktober kun je deze al streamen op OUTtv Pro, de streamingservice van OUTtv.
 
shadow
Première hitserie: Veneno
Vanaf maandag 11 oktober | Serie

We gaan terug naar april 1996 in Madrid. Een van de populairste late-night shows gaat de straat op voor een segment over prostitutie en ineens komt zij in beeld; lang bruin haar, felrode lippen, volle borsten en een scherp gevat babbeltje. Vrijwel overnacht wordt Cristina ‘La Veneno’ Ortiz (1964-2016) een mediasensatie en ontpopt ze zich in een van de meest zichtbare trans personen in de Spaanse entertainmentindustrie. Bijna 25 jaar na haar televisiedebuut verschijnt de biografische serie Veneno, die de nalatenschap van het trans-icoon en sekssymbool nieuw leven inblaast. "La Veneno" vertelt de ervaringen van een worstelende transgender vrouw, die in de jaren negentig bekendheid verwierf en het publiek veroverde met haar charmes en unieke kijk op de wereld.

Kijk de gloednieuwe serie "Veneno" vanaf 11 oktober exclusief op OUTtv Pro.
Registreer je nu voor OUTtv Pro via deze link.
 
shadow
TV serie: #Luimelia
Dinsdag 5 oktober om 22.00 | Serie
De spin-off serie van "Amar Es Para Siempre" over Luisita en Amelia hun liefdesleven. Meer liefde. Meer drama. Meer lachen. Dat komt zeker goed met deze luchtige Spaanse romcom serie.

Kijk vanaf dinsdag 5 oktober naar #Luimelia exclusief op OUTtv.

OUTtv TIP!
Kijk de serie wekelijks met Veneno (op OUTtv Pro) om nog even lekker te genieten van de Spaanse nazomer. Registreer je nu voor OUTtv Pro via deze link.
 
shadow
Prèmiere: The Lawyer
Zaterdag 16 oktober om 22.00 | Film
Marius is een succesvolle advocaat in Vilnius. Hij raakt via een chatroom geobsedeerd met Ali, een aantrekkelijke Syrische vluchteling in Belgrado. De rijke Marius heeft een bruisend sociaal leven, gevuld met culturele ervaringen. Ondanks alle voorspoed voelt hij een leegte en een groot gemis in zijn leven. Litouwen en Servië liggen niet ver van elkaar, maar kunnen ze hun weg vinden door de kloof die hun uiteenlopende levens van elkaar scheidt? En hoe gaan ze om de obstakels van de fysieke grenzen die tussen hen in staan?

Kijk de film The Lawyer op zaterdag 22 oktober om 22.00 exclusief op OUTtv.
 
shadow
Prèmiere: LBomb
Zondag 31 oktober om 22.00 | Film
"This holiday, she's dropping some big news."

Lauren is gelukkig in haar relatie met haar vriendin Hailey. Thanksgiving vieren doet ze met haar ouders en familie die nog niet op de hoogte is van haar seksuele geaardheid. De gelegenheid om daar verandering in te brengen besluit ze. Maar dit nieuwtje bekendmaken wordt niet gemakkelijk wanneer Austin, haar mannelijke kamergenoot, onverwachts binnenvalt en door haar familie aangezien wordt als haar vriendje.

Kijk de film L Bomb op zondag 31 oktober om 22.00 exclusief op OUTtv.
 
shadow
Recap: 73ste Emmy Awards 2021
Op zondagnacht 19 september waren de Emmy Awards LIVE te zien op OUTtv. Met presentator Cedric the Entertainer en onze eigen OUTtv commentator GJ Kooijman. En wat hebben ze er een show van gemaakt! Met de langverwachte Schitt's Creek reünie skit, de mooiste outfits op de rode loper, de spraakmakende speeches en zoveel meer, hebben we weer ultiem kunnen genieten van de 73ste Emmys.

Een paar hoogtepunten zijn onder andere dat MJ Rodriguez de eerste trans vrouw is die een nomatie heeft mogen krijgen voor de "Best Actress" categorie (helaas heeft ze niet gewonnen, maar vooralsnog: wat een prestatie!). Michaela Coel die de categorie voor "Best Writing" had gewonnen voor haar eigen geschreven en geregisseerde serie waarin ze ook nog de hoofdrol speelt (I May Destroy You). En natuurlijk ook weer de hitseries en getalenteerde acteurs en actrices die welverdiend een Emmy hebben mogen ontvangen.

Benieuwd naar alle winnaars? Klik hier voor een overzicht.
 
shadow
Deze maand nieuw op OUTtv Pro
Ook in de maand oktober voegen we weer 15 nieuwe titels toe aan onze streaming service OUTtv Pro. Kijk de beste LHBTI+-films, series en TV-shows waar en wanneer jij wilt. Titels waarbij je spontaan vlinders van in je buik krijgt, of waarbij je een paar traantjes wegpinkt of juist moet huilen van het lachen.
Heb jij nog geen OUTtv Pro?
Kijk de beste LHBTI+- films, -series, -documentaires en specials on demand, vanaf €5,- per maand. Benieuwd naar onze LHBTI+-films en series.
Check het hier: OUTtv Pro.
 
shadow
7 Minutes
Jean, een 55-jarige politieman, treft zijn zoon Maxime en diens vriendje opgehangen in een hotelkamer aan. De autopsie toont aan dat zijn zoon stierf aan een overdosis van de drug GHB, slechts zeven minuten na zijn vriendje. Jean ontdekt de club Bisou, waar zijn zoon vroeger regelmatig naartoe ging. Daar ontmoet hij Fabien. Om meer te weten te komen over wat er gebeurd is, gaat Jean een paar keer naar de club en wordt snel verwelkomd door de Bisouers. Fabien raakt aan hem gehecht en Jean begint zijn rouw te mengen met het verlangen om de wereld van zijn zoon te ontdekken.
 
shadow
Desert Flower
Desert Flower | Film

Een Somalische vrouw vlucht op jonge leeftijd uit het land als ze voor de vierde keer wordt verkocht voor een huwelijk. Ze komt terecht in Londen waar ze begint te werken als schoonmaakster, kort daarna wordt ze gevonden door een scoutingsbedrijf en wordt ze een van de grootste internationale modellen.
 
shadow
Velociraptor
Velociraptor | Serie

Op de avond van een dreigende apocalyps zijn Alex en Diego, diep in gesprek met elkaar. De ene is homo, terwijl de andere het nog niet weet. Samen praten ze over seks en andere intieme zaken. In de slaapkamer komt de ware aard van hun relatie naar boven, waarbij ze ontdekken hoe krachtig hun vriendschap echt is.
 
shadow
Meest gelezen nieuwsitems op OUT.tv
shadow
Poolse regio zwicht en heft "LHBTI+-vrije zone" op na financiële druk EU
Lees meer
'Slachtoffer' homofoob geweld Madrid bekent: "het was mijn sekspartner"
Lees meer
"OUTtv zendt 19 september exclusief en LIVE de Emmy Awards Show uit"
Lees meer
OUTtv - Hengeveldstraat 29 - 3572KH - Utrecht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten