We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

dinsdag 28 februari 2023

Ontmoet Thomas Langlois, onze eerste Twintiger

 

Win een stapel poëzie!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
  
Instagram Instagram Instagram

De Twintigers: Thomas Langlois

Opnieuw staat er een frisse lading jonge muzikanten te trappelen om hun talent te tonen in 'De Twintigers'. Theorbe- en luitspeler Thomas Langlois (23) bijt de spits af.

Win een stapel poëzie en een ticket voor de Herman de Coninckprijs

Op 21 maart – niet toevallig Wereldpoëziedag – kennen we de winnaar van de Herman de Coninckprijs 2023. En misschien ben jij dat ook wel een beetje!

 
 
 

Het London Symphony Orchestra op het Klarafestival én in Maestro

Op vrijdag 10 oktober, in Bozar, opent het London Symphony Orchestra o.l.v. Barbara Hannigan het Klarafestival, editie 2023. En dat is voor Maestro meteen een prima gelegenheid om enkele hoogtepunten uit de glorieuze geschiedenis van dit orkest ...

Pompidou over de expo 'Homo's en lesbiennes in nazi-Europa'

Een nieuwe tentoonstelling in Kazerne Dossin werpt licht op een weinig bekende episode uit de Tweede Wereldoorlog: de vervolging van homo's en lesbiennes.

 
 
 

Deze week in Klara Live

Sopraan Sandrine Piau opent de week met liederen tussen licht en duisternis, Herbert Blomstedt sluit ze af met Bruckners 7e symfonie. Daartussen klinken Joe Lovano, Beethovens Keizersconcerto, de Notenkrakerssuite van Tsjaikovski, en het claviorganum ...

People help the people: VRT, DPG Media, Play Media en Mediahuis zamelen geld in voor Syrië Turkije 12-12

VRT, DPG Media, Play Media en Mediahuis bundelen de krachten om het Consortium 12-12 te steunen in de hulp aan Syrië en Turkije. Op maandag 6 maart zamelen hun radiozenders geld in met de thema-uitzending People help the people.

 
 
 

De beste dichtbundel van het jaar

De shortlist van de Herman de Coninckprijs is bekend, een bekroning voor de beste bundel van het afgelopen jaar. Herman de Coninck was één van onze bekendste en meeste geliefde dichters, hij zou dit jaar 79 jaar geworden zijn.

Klara.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten