SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

vrijdag 5 april 2024

WORLD WORLDWIDE BELGIUM BRUSSELS - dewereldmorgen.be Magazine - Progressieve Media - Online news journal UPDATE - Waarom Israël niet en Cuba wel keihard gestraft wordt


Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser.

Waarom Israël niet en Cuba wel keihard gestraft wordt

Sommigen geloven en anderen verkondigen graag dat internationale politiek gebaseerd is op waarden en goede bedoelingen. De wijze waarop Israël en Cuba behandeld worden maakt brandhout van dat geloof.

Lees verder

Petitie: implementeer resolutie 2728 van de Veiligheidsraad: staakt-het-vuren in Palestina

Het Israëlische oorlogskabinet weigert de besluiten van de Veiligheidsraad uit te voeren in overeenstemming met resolutie 2728 – gedateerd 25.03.2024.

Lees verder

Gaza kort: luchtaanval op hulpverleners, 'domme bommen' door AI ...

In deze rubriek brengen we korte berichten over de recente actualiteit in Gaza. Deze keer onder anderen over de aanvallen op hulpverleners, het Israëlische verbod op Al Jazeera, het verwoestte Al Shifa-ziekenhuis en het gebruik van AI door het Israëlische leger.

Lees verder

75 jaar NAVO, een feest voor het militair industrieel complex

Op 3 en 4 april komen de NAVO-ministers van Buitenlandse Zaken bijeen op het hoofdkwartier van de NAVO in Brussel om de verjaardag van de “machtigste en succesvolste alliantie in de geschiedenis” te vieren, dixit NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg.

Lees verder

Maak kennis met de vele Joden die de genocide door Israël veroordelen

Gaza blijft prominent op onze dagelijkse nieuwslijn, maar we bieden nog zoveel meer informatie in deze 'Tegendraads Kijkvoer'. Ilan Pappé voorspelt de morele implosie van het zionisme. Yanis Varoufakis veroordeelt Europese collaboratie met de genocide. Maak vooral kennis met de vele Joodse stemmen die de mainstream media u besparen: Joden die de genocide veroordelen. Met als toemaatje een master class over de wereldeconomie.

Lees verder
Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

Praten over vrede tijdens Leuvens Wereldfeest op 18 mei

De organisatoren van het Leuvense Wereldfeest – op zaterdag 18 mei in en rond Hal5 in Kessel-Lo – klopten recent aan bij het Groot Ongelijk met de vraag voor samenwerking. Verwijzend naar de vele debatten...

Lees verder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten