SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

maandag 8 april 2024

WORLD WORLDWIDE BELGIUM BRUSSELS - dewereldmorgen Magazine - Progressieve Media - Online news journal UPDATE - Aanval op Mexicaanse ambassade Ecuador | Wiens Belang?-


Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser.

Ongehoorde overval op Mexicaanse ambassade in Ecuador

Ecuador zit in een neerwaartse spiraal en de regering verliest meer en meer haar greep op het land. De drieste aanval op de Mexicaanse ambassade is daar een triest maar ook ontoelaatbaar symptoom van. Het is merkwaardig dat de mainstream media daar zo licht overgaan.

Lees verder

Wiens Belang? Een daad van intellectueel verzet

Met “Wiens belang?” zet Marijke Persoone een stevig gedocumenteerd, prachtig geschreven, bijzonder inspirerend, maar vooral ook bijzonder ontnuchterend werk neer over de groeiende greep van de fascisten op de Belgische en Vlaamse politiek. Ze ontmaskert de werkelijke bedoelingen en betrachtingen van het Vlaams Belang.

Lees verder

Actievoerders belemmeren toegang tot het ministerie van buitenlandse zaken om wapenembargo tegen Israël te eisen

Donderdag belemmerden een 50-tal actievoerders de toegang tot het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Ze beschuldigen minister Hadja Lahbib ervan een wapenembargo tegen Israël tegen te houden. “Minister Lahbib heeft bloed aan de handen”, klinkt het.

Lees verder

75 jaar NAVO: hoe de Derde Wereldoorlog stoppen?

75 jaar geleden werd de NATO opgericht. Gezien het moordend palmares en de groeiende ambities is het absoluut noodzakelijk geworden om deze oorlogsmachine te ontmantelen.

Lees verder

Dertig jaar genocide in Rwanda: de rol van het Westen

Frankrijk en België speelden vóór en tijdens de genocide een bedenkelijke rol en vandaag zijn er plannen om verdreven Palestijnen uit Gaza onder te brengen in Rwanda.

Lees verder
Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

Praten over vrede tijdens Leuvens Wereldfeest op 18 mei

De organisatoren van het Leuvense Wereldfeest – op zaterdag 18 mei in en rond Hal5 in Kessel-Lo – klopten recent aan bij het Groot Ongelijk met de vraag voor samenwerking. Verwijzend naar de vele debatten...

Lees verder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten