SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

vrijdag 24 mei 2024

WORLD WORLDWIDE EUROPE BELGIUM BRUSSELS - Vooruit is de grootste stijger van de nieuwe Grote Peiling vandaag.




Volgens Conner Rousseau zit Vooruit in de lift. Dit schrijft hij in een brief aan zijn vrienden.

Over 2 weken is het zover: dan bepalen jullie de toekomst van ons land. Wie wint de verkiezingen? Welke samenwerkingen zijn mogelijk? Hoe gaan we opnieuw Vooruit?

Het goede nieuws? 

Vooruit is de grootste stijger van de nieuwe Grote Peiling vandaag. We zijn de leider op het centrum én op links. Na een moeilijk jaar gaat het opnieuw over onze plannen. En mensen zijn duidelijk enthousiast. Steeds meer mensen steunen onze voorstellen rond koopkracht, gezondheid en onze jongeren. Steeds meer mensen kiezen voor Vooruit. 

Waarom is dit belangrijk? 

Vooruit is duidelijk het alternatief tegen extreemrechtse waanzin. Het land splitsen en onze economie kapot maken, kliklijnen tegen leerkrachten, homorechten afnemen: het zijn maar enkele voorbeelden van de extreemrechtse waanzin. 

Als Vlaams Belang en N-VA samen een meerderheid halen, kunnen ze samen het land blokkeren. Dan kunnen ze samen de index van uw inkomen afschaffen. Dan kunnen ze samen besparen op zorg en onderwijs. Hoe meer stemmen Vooruit haalt, hoe meer we die waanzin kunnen voorkomen. Hoe meer jij eindelijk weer vooruit gaat.

Nog beter nieuws? 

Vandaag zouden 14,3% van de mensen op Vooruit stemmen. Dat zijn er veel meer dan 4 jaar geleden. Maar, het kan nog beter. We kunnen nog groeien. We kunnen de stilstand doorbreken en opnieuw vooruit gaan. We hebben de wind opnieuw in de zeilen.

Jij kan helpen! 

Deel, like en comment op onze boodschap. Overtuig vrienden en familie. Want op 9 juni staat er veel op het spel. Willen we samenwerken aan oplossingen? Of extreemrechtse waanzin? Het is Vooruit. Of het is achteruit. Kies maar.

Merci om mij & Vooruit te steunen. We gaan verder strijden.

Namens Conner


Geen opmerkingen:

Een reactie posten