SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

donderdag 22 augustus 2024

WORLD WORLDWIDE EUROPE BELGIUM ANTWERP - HART BOVEN HARD - Doe-dag in Gent 26 augustus / Manifiesta / Parade van Het Groot Verzet op 22 september

 

We zitten in de laatste rechte lijn naar de parade van Het Groot Verzet op 22 september! Dan roepen we samen op voor sociale investeringen en tegen coalities met extreemrechts! Maar eerst komen we 26 augustus nog samen om de parade creatief voor te bereiden. Op 7 en 8 september staan we op Manifiesta, de uitgelezen kans om de parade in de kijker te zetten! Samen maken we er een succes van!

Doe-dag op maandag 26 augustus in Gent

Steek je handen uit de mouwen voor Het Groot Verzet. In de aanloop naar de Parade op 22 september maken we graag samen met jullie allerhande materiaal dat we in de parade met ons mee kunnen dragen. Op 26 augustus spreken we hiervoor af in Gent, tussen 17u en 21u (adres: Speldenstraat 1). Wij voorzien iets om te eten, en ook allerhande materiaal om te knutselen. Eigen ideeรซn en materiaal zijn steeds welkom! 

Als je het hebt liggen, dan mag je altijd verf, karton en stokken meebrengen!

Kom je graag meedoen of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar fred@hartbovenhard.be.

Manifiesta 7 en 8 september

Sluit de zomer af op 7 en 8 september in Oostende tijdens Manifiesta, hรฉt festival van de solidariteit! Je vindt er naast fijne debatten, concerten, sprekers..., ook tal van lokale en internationale organisaties zoals Intal, Solidaris en de 8 meicoalitie. Ook Hart Boven Hard is er weer bij met een eigen tent, waar we Het Groot Verzet volop in de kijker kunnen zetten!

Om ons standje te bemannen hebben we jullie nodig! We zoeken vrijwilligers die mee aan het standje willen staan om info te geven, of rond willen gaan op het terrein met flyers van de Parade van Het Groot Verzet. De shiften duren maar 2 uur en zijn altijd in goed gezelschap!

Wie zin heeft om een shift op te nemen, mag daar een mailtje voor sturen naar eline@hartbovenhard.be.
De vrijwilligers, kunnen via Hart boven Hard ook een dagticket voor Manifiesta bekomen!

De Parade van Het Groot Verzet - 22 september in Brussel

Wij nodigen jullie met groot enthousiasme uit voor de ๐Ÿ”ป ‘๐—ฃ๐—”๐—ฅ๐—”๐——๐—˜ ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—›๐—˜๐—ง ๐—š๐—ฅ๐—ข๐—ข๐—ง ๐—ฉ๐—˜๐—ฅ๐—ญ๐—˜๐—ง' ๐Ÿ”ป op ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฎ ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐—ถ๐—ป ๐—•๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—น.

Waarom komen we op straat?

  • Tegen haat en verdeeldheid, voor inclusiviteit en solidariteit: Wij verzetten ons tegen de retoriek en het beleid van extreemrechtse partijen die gemeenschappen tegen elkaar opzetten en de meest kwetsbaren aanvallen. Wij eisen een samenleving waarin gelijke rechten, menselijke waardigheid en een sociaal rechtvaardig klimaatbeleid centraal staan.
  • Voor het behoud van de sociale zekerheid: Wij staan op tegen de afbraak van collectieve voorzieningen en sociale zekerheid, en tegen een beleid dat mensen aan hun lot overlaat.
  • Voor de verdediging van mensenrechten: Wij bestrijden elke vorm van racisme en komen op voor basisrechten zoals zorg en huisvesting voor iedereen.

๐Ÿ“… Steun onze strijd! Kom op zondag 22 september 2024 om 14u naar Brussel!

๐Ÿ”ป Samenkomst vanaf 13u op de Koning Albert II laan aan het Noordstation.

๐Ÿ”ป Deel de boodschap en mobiliseer je netwerk.

๐Ÿ”ป Meer info of actie voorstellen? Contacteer ons via info@hetgrootverzet.org.

๐Ÿ”ป Samen komen we op voor een sociale en ecologische toekomst, en tegen extreemrechts.

PS: Help ons de boodschap verspreiden en bestel je eigen affiche van Het Groot Verzet via deze link of print ze thuis af via deze link .

View this email in your browser
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2024 Hart boven Hard, All rights reserved.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten