SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

dinsdag 1 oktober 2024

WORLD WORLDWIDE EUROPE BELGIUM BRUSSELS - HART BOVEN HARD - De parade was geweldig!

 


Bedankt aan iedereen die aanwezig was op de parade! En zet alvast 26 oktober in je agenda, voor weer een mooie hartslag, deze keer in Brussel!

Bedankt om aanwezig te zijn op de Parade van Het Groot Verzet!

We waren met duizenden om NEE te zeggen tegen extreemrechts en tegen asociale besparingsmaatregelen! Wij gaan voor sociale en ecologische investeringen, voor verbinding, voor inclusie, voor een solidaire samenleving!

Teken zeker de petitie als je graag op de hoogte wilt blijven van toekomstige acties van Het Groot Verzet: petitie

SAVE THE DATE - Hartslag - Brussel - 26 oktober

Op 26 oktober komen we samen voor weer een mooie editie van de hartslagen! Een hartslag is een evenement waarop we met heel Hart boven Hard samenkomen voor een dag vol dialoog en verbinding, met elkaar en met de wijk die we bezoeken.

Op 26 oktober zullen de lokale verkiezingen net geweest zijn. We komen dan graag samen om te weten wat de uitslagen van de verschillende gemeentes zullen betekenen voor ons, voor jullie en voor de lokale gemeenschappen.

Daarvoor ontmoeten we elkaar in de Foyer in Sint-Jans-Molenbeek. De exacte uren en het programma worden zo snel mogelijk gecommuniceerd. Je kan je alvast inschrijven via dit formulier: https://forms.gle/1usHbiLjZm2gMbcB7

 
View this email in your browser
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2024 Hart boven Hard, All rights reserved.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten