We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

donderdag 21 juni 2012

60-plussers meest ontrouw in relaties


Ontrouw in relaties komt het meest voor bij 60-plussers, gevolgd door de groep mensen van 35 jaar en jonger. Dat blijkt uit een studie van de University of Washington die data uit verschillende onderzoeken uit 1991-2006 bijeenbracht.


© Thinkstock
Volgens onderzoeker David Atkins is de ontrouw tijdens de bestudeerde periode toegenomen, schrijft Bodytalk. Het percentage ontrouw bij 60-plussers wordt geraamd op 28 voor mannen en 15 voor vrouwen.

Bij mensen van 35 en jonger is dat 20 en 15 procent. Dat de groep in de leeftijdsgroep 36-59 trouwer is, is mogelijk het gevolg van de aanvaarding van levenskeuzes of het feit dat door beslommeringen met werk en familie weinig tijd overblijft voor een buitenechtelijk avontuur.

Jonge mensen daarentegen stellen zich wellicht sneller de vraag of ze de juiste partner kozen en 60-plussers beginnen hierover mogelijk opnieuw te tobben. Uit de Amerikaans onderzoeken blijkt dat de ontrouw in de periode 1991-2006 toeneemt, al is dat mogelijk ook het gevolg van het feit dat mensen in onderzoeken ontrouwheid meer toegeven.

"Een bijkomende verklaring voor het stijgend aantal ontrouwe 60-plussers is ook het feit dat mensen langer gezond blijven. Ook viagra, hormonale substitutietherapie en heupprotheses verklaren waarom ze langer seksueel actief blijven", aldus Bodytalk.

Bron : Knack.be

1 opmerking:

  1. neem dit soort onderzoeken altijd met een korreltje zout

    onderzoek eerst deze meneer david atkins!

    BeantwoordenVerwijderen