We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

woensdag 29 augustus 2012

Maagdenspray '18 Again' moet Indische vrouw seksueel bevrijden


Een Indisch bedrijf heeft een gel met de toepasselijke naam ‘18 Again’ op de markt gebracht die de vagina strakker maakt en vrouwen zich opnieuw maagd doet voelen. Dat meldt de BBC.  

Het bedrijf zegt dat ze met het product vrouwen meer zelfvertrouwen wil geven, terwijl critici net het tegenovergestelde zeggen.

‘Ik voel me als een maagd,’ zegt de zangeres in het filmpje, al is ze dat zeker niet, en wat later, ‘het voelt als de eerste keer’.

De video wil het eerste vaginale verjongings- en verstrakkingsproduct aan de vrouw brengen. ’18 Again’ is sinds begin augustus in India te koop. In de VS en andere landen zijn reeds soortgelijke crèmes op de markt.

India heeft een geschiedenis van sociale kastes, waarbij huwelijken tussen leden van verschillende kastes uit den boze zijn. Amoreuze avontuurtjes tussen leden van veschillende kastes zijn wel toegelaten. Indische mannen houden er meestal twee vrouwen op na: een voor seksueel genot en een voor de voortplanting. Deze laatste moet uiteraard een maagd zijn.

’18 again’ richt zich daarom naar de Indiase vrouwen die wel met seks willen beginnen, maar bang zijn om later moeite te krijgen om te trouwen. De gel, zeggen de makers van het product, geeft vrouwen opnieuw meer macht krijgen over hun lichaam.

Critici denken dat het product de deur openzet naar seksuele losbandigheid, met alle gevolgen van dien.

Bron : BBC / Express.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten