We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

dinsdag 30 juli 2019

Ecotoerisme, schepen en zomerkamp: de zomer zit vol!

 
Als de afbeeldingen in deze e-mail niet correct worden weergegeven, lees hem dan online.
 
 
 
640x320
 
5 tips om de ecotoerist in jou wakker te maken
Heb je zin om er snel even tussenuit te gaan, maar wil je ook rekening houden met het milieu? Dan is ecotoerisme de perfecte oplossing.
Ontdek onze 5 tips →
 
 
 
120x120 Tekenen om de oceanen te beschermen
In de diepste diepten van de Atlantische Oceaan wordt Lost City, een pikdonkere plek vol vreemde wezens, bedreigd door de mijnindustrie. Verschillende tekenaars lieten hun verbeelding de vrije loop en tekenden deze mysterieuze plek, om zo onze campagne te steunen (© tekening: Max Lewko)
Ik ontdek de tekeningen en doe ook mee aan de challenge →
 
 
 
120x120 Test: hoe goed ken jij de Greenpeace-schepen?
Denk jij bij het horen van “Greenpeace” ook aan onze boten en acties op zee? Onze schepen zijn overal waar het milieu bedreigd wordt en zijn getuige van het onrecht dat onze planeet wordt aangedaan. Maar wat weet jij over onze vloot?
Ik doe de test! →
 
 
 
120x120 Wij waren op de Tour de France. Jij ook?
De Tour de France is voorbij. Wij waren bij de tweede etappe in Brussel, met een glasheldere boodschap: de fiets moet in steden altijd op nummer één staan, niet alleen tijdens de Tour de France.
Echte helden fietsen →
 
 
 
120x120 Zomerkamp: laatste oproep
Heb je een tiener die van de natuur houdt? Misschien wil hij of zij deelnemen aan het Greenpeace zomerkamp in augustus, dat voor het tweede jaar op rij wordt georganiseerd!
Mijn tiener wil mee op zomerstage →
 
 
Greenpeace België
Haachtsesteenweg, 159
1030 Brussel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten