We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

zaterdag 29 februari 2020

#nieuws #media #online #update #knack / avond - zaterdag 29 februari 2020


VS en taliban ondertekenen akkoord voor einde aan oorlog in Afghanistan
Vertegenwoordigers van de Verenigde Staten en de Afghaanse taliban hebben zaterdag in Doha (Qatar) een akkoord ondertekend, dat een einde moet maken aan de oorlog in Afghanistan die al meer dan 18 jaar duurt. Het akkoord moet de weg vrijmaken voor directe onderhandelingen tussen vertegenwoordigers van de taliban en de Afghaanse leiders in Oslo volgende maand, zo meldden Amerikaanse functionarissen.
Lees meer
Erdogan bevestigt grens met Europa open te laten, vluchtelingencrisis op agenda EU-buitenlandministers
Erdogan bevestigt grens met Europa open te laten, vluchtelingencrisis op agenda EU-buitenlandministersDe Turkse president Recep Tayyip Erdogan bevestigt zaterdag dat Turkije migranten de grens met Europa laat oversteken. Hij beschuldigt de Europese Unie ervan Ankara niet genoeg te helpen om de lasten van de Syrische vluchtelingencrisis te dragen.
Lees meer
Coronavirus: nieuwe besmettingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland
Coronavirus: nieuwe besmettingen in Nederland, Frankrijk en DuitslandDe hele wereld strijdt tegen het uit China afkomstige nieuwe coronavirus Covid-19, met vaak verstrekkende gevolgen voor onder meer de economische en de sportwereld. Volg hier de laatste ontwikkelingen.
Lees meer
Brusselse hotels schatten verlies door coronavirus al op 10 miljoen euro
Brusselse hotels schatten verlies door coronavirus al op 10 miljoen euroDe Brusselse hotelsector begint sterk te lijden onder de gevolgen van het coronavirus. De Brussels Hotels Association (BHA) berekende dat de hotels door de annuleringen van kamers al 10 miljoen euro misliepen.
Lees meer
+zone Bomen kappen voor goed bosbeheer
Bomen kappen voor goed bosbeheerDe natuur ongemoeid zijn gang laten gaan, is niet altijd de beste optie.
Lees meer
 Vlinks
Wie Aalst carnaval iets wil opdringen, weet op voorhand dat hij de uitgang gewezen zal worden.
— Vlinks
Lees meer
Marc Buelens
Een sociale norm is geen economische norm.
— Marc Buelens
Lees meer
Patrick Deboosere
Pensioenleeftijd optrekken is geen goed antwoord op de vergrijzing.
— Patrick Deboosere
Lees meer
Klimaatactivisten van Extinction Rebellion Gent nemen opnieuw banken onder vuur
Klimaatactivisten van Extinction Rebellion Gent nemen opnieuw banken onder vuurEen vijftigtal klimaatactivisten van Extinction Rebellion (XR) Gent en andere organisaties hebben zaterdagnamiddag actiegevoerd aan de ingang van een filiaal van ING op de Gentse Kouter. Ze voerden er actie tegen alle grootbanken die nog steeds investeren in fossiele brandstoffen.
Lees meer
+zone Registratierechten recupereren: dit moet u weten
De Vlaamse Belastingdienst maakte onlangs bekend dat u ook in 2020 maximaal 12.500 euro aan registratierechten kunt recupereren. Maar wat houdt die zogeheten meeneembaarheid precies in?
Lees meer
Jasper Stuyven en Annemiek van Vleuten schrijven Omloop Het Nieuwsblad op hun naam
Jasper Stuyven (Trek-Segafredo) heeft zaterdag de 75e editie van de Omloop Het Nieuwsblad (WorldTour) op zijn naam geschreven. Hij haalde het in de sprint van Yves Lampaert. De Deen Sören Kragh Andersen werd derde op tien seconden. Bij de dames elite was de overwinning voor wereldkampioene Annemiek van Vleuten.
Lees meer
+zone Plannen voor nieuwe supercompetitie leggen bom onder golfwereld
Plannen voor nieuwe supercompetitie leggen bom onder golfwereldDe Premier Golf Tour wil de beste golfers ter wereld losweken bij de bestaande federatie. En dat mag iets kosten.
Lees meer
MEEST GELEZEN
1
'Waarom krijgen andere mogelijke aspecten van de corona-epidemie nauwelijks aandacht?'
2
Coronavirus: nieuwe besmettingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland
3
+zone Michel Wuyts over Remco Evenepoel: 'Ik zit met de daver op het lijf'
4
+zone Plaatst de coronacoalitie N-VA in quarantaine?
5
Aarde heeft tijdelijk nieuwe maan
+ MEEST GELEZEN
1
+zone Michel Wuyts over Remco Evenepoel: 'Ik zit met de daver op het lijf'
2
+zone Plaatst de coronacoalitie N-VA in quarantaine?
3
+zone Plukteam politie Antwerpen: 'Havenarbeider had 1,2 miljoen cash in huis'
4
+zone Het land is boos: 'We zouden naar élke politieker tomaten moeten gooien'
5
+zone Erdogan in de tegenaanval: 'Hij gebruikt migratie om Europa te verzwakken'
DEZE WEEK IN KNACK
Het land is boos: 'We zouden naar élke politieker tomaten moeten gooien'
Abonneren
+zone Van de nieuwe Paolo Cognetti hadden we beter verwacht
Van de nieuwe Paolo Cognetti hadden we beter verwachtIn zijn nieuwe boek reist Paolo Cognetti naar de Himalaya, waar hij merkt hoe de traditionele Tibetaanse cultuur bedreigd wordt door consumptie en vervuiling.
Lees meer
+zone Jaguar Jaguar draaide een kortfilm bij zijn nieuwe muziek: 'We zijn meer dan een afspeellijst op Spotify'
Jaguar Jaguar draaide een kortfilm bij zijn nieuwe muziek: 'We zijn meer dan een afspeellijst op Spotify'Een behind the scenes-docu, productie, artwork, videoclips, visuals, social media, dj-sets en voor tweede ep Madelyn een heuse kortfilm: de Belgische band Jaguar Jaguar wil meer zijn dan enkel muziek.
Lees meer
+zone Lien Van de Kelder deelt cultuurtips: 'Naar Bangkok met mijn boek over Kazerne Dossin'
Lien Van de Kelder deelt cultuurtips: 'Naar Bangkok met mijn boek over Kazerne Dossin'Nederlandstalige smartlappen met een hoekje af: Lien Van de Kelder en co. brengen ze 'gegarandeerd polonaisevrij' in het nu rondtoerende liedjesprogramma Smartschade.
Lees meer
+zone Hedendaags design verzamelen op Collectible in Brussel
Hedendaags design verzamelen op Collectible in BrusselVan 5 tot 8 maart 2020 landt de internationale beurs voor hedendaags collectible design, kortweg Collectible, opnieuw in Brussel. Maar ook op andere plekken in onze hoofdstad vallen interessante objecten te ontdekken en te verzamelen. En gelukkig mag alleen kijken ook.
Lees meer
+zone Belgische mode in beeld: stretch, stripes en frisse looks
Belgische mode in beeld: stretch, stripes en frisse looksDe nieuwe Belgen, van dichtbij bekeken. Jong en fris. Stretch en strepen. Hier en daar een hoek af.
Lees meer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten