We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

donderdag 29 oktober 2020

#WORLDWIDE #BELGIUM #News #Journal #dewarmsteweek - Er is ook goed nieuws!

 

De Warmste Nieuwsbrief
Dag vrienden,

Hoe kouder het wordt buiten, hoe warmer we zijn voor elkaar. Mensen mogen elkaar niet vastpakken, maar ze laten elkaar zeker niet los. Zelfs het Belgisch koningshuis liet zich van zijn warmste kant zien.

Tip: deze nieuwsbrief lees je best met een warme chocomelk, eventueel na een lange herfstwandeling. 

Een warme boodschap van de premier 🔥
De premier nam ons de woorden uit de mond. Bel iemand op die het moeilijk heeft, doe boodschappen, maak wat extra tijd voor elkaar. Dat is waar De Warmste Week om draait. "Het zijn vaak kleine dingen die een groot verschil maken.”
 
 
Wie maakt volgens jou het verschil?
We zijn op zoek naar hartverwarmende verhalen van mensen die op kleine manieren een grote impact maken. Ken jij iemand die het verschil maakt, voor jou of voor iemand uit je omgeving?
 
Heeft de hond je huiswerk opgegeten?
Zin om af en toe online een eenvoudige vraag van een leerling uit de lagere school te beantwoorden? Help mee huiswerk maken!
 
Woef, woef!
Hachiko leidt honden op tot trouwe helper voor mensen met een beperking of epilepsie. Om een tuin aan te leggen hebben ze handige harry's (m/v/x) nodig. Help jij mee?
De jeugd van tegenwoordig is de toekomst
De activiteiten zijn geannuleerd maar de jeugdwerkers blijven niet bij de pakken neerzitten. Zo kennen we ze! Jeugdwerkkoepel De Ambrassade roept om zich in te zetten voor De Warmste Week.
Helden! 💪
Heb jij het ook gehad met die tsunami aan slecht nieuws? Voortaan gooit De Warmste Nieuwsbrief elke week positief nieuws in je bus.

🔥 Tranen van ontroering: bejaard koppel herenigd na 215 dagen apart.
 🔥 Er is een groene puppy geboren. Pistachio is onze schattige groene hoop in bange dagen.
🔥 Zeldzame huisgierzwaluw gespot in ons land: “Dat is hetzelfde als een ijsbeer in de Sahara zien.”
🔥 De beste patissier ter wereld is een Brusseleir. Alléé gij!
Op je favoriete espresso van je bevriende barista is het helaas nog even wachten. Stuur deze nieuwsbrief door je vrienden en geef ze een stevig shot positieve energie.

Mijn grootmoeder zei altijd: hou het hoofd koel en het hart warm. Dat doet mij eraan denken: bel je grootmoeder. Nu.
Tot volgende week hé sjoekes 😘
Team De Warmste Week


Geen opmerkingen:

Een reactie posten