We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

zaterdag 1 mei 2021

#WORLDWIDE #TheNetherlands #Belgium #OUTtv #News #Journal #Update - #Eurovision, Pride Castle en HER Night

 

OUTtv Update: Eurovision, Pride Castle en HER Night  

Mei bij OUTtv
In mei staat er eigenlijk maar één ding centraal: Het Eurovisiesongfestival! We hebben er dankzij covid-19 lang op moeten wachten en daarom zendt OUTtv meer dan 100 uur aan Eurovisieseries, films, documentaires en concerten uit. Wie is jouw favoriet? Laat ons dit weten in de OUTmusic Award 2021: Eurovision poll! Ben je geen fan van het muziekespektakel? Geen probleem, want ook deze maand heeft OUTtv een breed scala aan films, series en documentaires voor je klaarstaan.
 
shadow
Serie | Krista's Road to Eurovison
Elke woensdag om 20.00

In het nieuwe OUTtv tv-programma ‘Krista’s Road to Eurovision’ gaat de oud kandidate en Finse Eurovisiester Krista Sigfrieds elke week op onderzoek uit naar het Eurovisiesongfestival en wat dit nu zo'n fantastisch evenement maakt. Na haar eigen participatie in 2013 met “Marry Me”, wat het legaliseren van huwelijksgelijkheid wilde stimuleren in Finland, groeide haar liefde voor het festival uit tot deze vrolijke serie. Elke woensdag om 20.00 uur te zien op OUTtv
 
shadow
Conchita Unstoppable
Donderdag 13 mei om 23.00 | Docu

Deze documentaire volgt Conchita Wurst in het jaar nadat ze het Eurovisie Songfestival won. Na Europa verovert ze de wereld. Ze treedt op in Parijs, bezoekt de Golden Globesuitreiking in LA, neemt nieuwe nummers op en ontmoet zelfs Ban-Ki Moon. Krijg een uniek inkijkje in het leven van deze Europese Eurovision ster.
 
shadow
Cupcakes
Vrijdag 21 mei om 23.00 | Film

Als een groepje vrienden in Tel Aviv samenkomt om naar de finale van het Songfestival te kijken, schrikken ze van de Israëlische inzending. Om Anat op te beuren, die net door haar man verlaten is, maakt de vriendenclub spontaan een liedje en neemt dit op met hun telefoon. En ja, dit liedje wordt de officiële inzending van Israël.
 
shadow
In mei kijk je gratis naar OUTtv!
Om zoveel mogelijk mensen van OUTtv in de maand mei te kunnen laten genieten is OUTtv nu de hele maand gratis te zien voor alle klanten van Vodafone-Ziggo, KPN, Youfone, T-Mobile, Delta, Caiway en SKV. Abonneer je nu bij jouw provider en kijk het hele jaar naar OUTtv.
 
shadow
OUTmusic Award 2021: Eurovision poll
OUTmusic Award 2021: Eurovision poll

Ook dit jaar zoekt OUTtv weer naar jouw favoriete Eurovisie-inzending! Na de teleurstelling van vorig jaar, toen het Songfestival vanwege corona moest worden afgelast, zijn we nu dubbel zo enthousiast. Sommige acts kennen we al van 2020, maar er is ook een hele groep acts die voor het eerst meedoen. Ervaring of niet, dat maakt helemaal niks uit, iedereen begint met "0 points". Wie wint volgens jou het Eurovisiesongfestival in mei? Laat het ons weten, breng hier je stem uit voor de OUTmusic Award 2021
 
shadow
Docu | Pride Castle
Donderdag 6 mei om 20:30 | Docu

Na maanden van zelfisolatie schitteren je favoriete queens weer met de beste kapsels, outfits en kijk op de maatschappij die hen veroordeelt om hun huidskleur. In een openhartige discussie bespreken en vieren Naomi Smalls, Heidi N Closet, Yvie Oddly en nog vele anderen de POC van de LHBTQI+ gemeenschap.
 
shadow
HER Night: Kiss Me
Zondag 23 mei om 22:40 | Film

Architecte Mia staat op het punt te trouwen met Tim, tevens haar zakenpartner. Intussen viert ook haar vader een verlovingsfeest, waar Mia haar nieuwe stiefzus Frida ontmoet. De twee vrouwen ontwikkelen ondanks dat ze familie worden en Mia gaat trouwen een sterke romance met elkaar. Dit Zweedse romantische drama brengt een geheime liefde, familie en dilemma's naar je huiskamer zoals je dat alleen maar van ons mag verwachten!
 
shadow
Meest gelezen nieuwsitems op OUT.tv
shadow
Voormalig pornoster doet voor homofobe partij mee aan Schotse verkiezingen
Lees meer
Anti-LGBT+-discriminatie ‘benadeelt Oost-Europese economische groei’
Lees meer
CEO ontslagen na homofobe opmerkingen tegen scholier in jurk in virale video
Lees meer
 
OUTtv - Hengeveldstraat 29 - 3572KH - Utrecht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten