We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

vrijdag 3 december 2021

#WORLD #WORLDWIDE #BELGIUM #DeWarmsteWeek2021 #News #Journal #Update - #December is de warmste maand 🙃

 

De Warmste Nieuwsbrief
Hoi , 

Haal je adventskalender maar boven! Want onder het eerste luikje zit een nieuwsbrief van De Warmste Week met hartverwarmende acties en verhalen.

9 coronaveilige ideeën om in actie te komen

Een actie voeren voor De Warmste Week, dat is in goed geventileerde tijden niet altijd even simpel. Wou je met de jeugdbeweging een fuif organiseren? Of wou je met je collega’s jenever verkopen op de lokale kerstmarkt? Dan zit je nu misschien met de handen in het haar? Geen zorgen!

Lees hier onze tips en tricks 

“Ik heb een dichte en warme kring waar ik mijn verhaal kwijt kon”

Kunnen zijn wie je bent, dat is ook omarmd worden in je eigen omgeving om wie jij bent. Christophe Ramont vertelt vandaag, op Wereldaidsdag, dat hij hiv-positief is. En hij roept anderen met dezelfde diagnose op hun verhaal ook te delen en zo het stigma te doorbreken.

Bekijk hier het gesprek tussen Linde en Christophe

     
     

    Kom net zoals Stéphan in actie

    Hoe werkt het precies? Zoals Stéphan, één van onze ambassadeurs, in de video zegt, zamelen we dit jaar opnieuw geld in! Het ingezamelde geld komt allemaal in één pot terecht, namelijk het DWW Fonds. Dat Fonds steunt concrete projecten die ervoor zorgen dat iedereen kan zijn wie die is.

    Bekijk de video
     

    Heb jij ook een warm idee?

    Ook bij KBC Bank en Verzekering dragen ze De Warmste Week een warm hart toe. Daarom organiseren ze een wedstrijd waarin ze iedereen aansporen om hun actie voor De Warmste Week met hen te delen. De vijf origineelste ideeën zullen ze van A tot Z ondersteunen. Jij doet toch ook mee?

    Stuur jouw warmste idee in
    Normaal gezien zouden we zeggen: "Tot volgende week", maar we komen al wat sneller terug. Zet op 5 december je schoen en wie weet zit er op 6 december wel een nieuwsbrief in!

      Tot 6 december 😉
      Warme groeten,
      Team De Warmste Week
       

      Geen opmerkingen:

      Een reactie posten