We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

zondag 31 december 2023

WORLD WORLDWIDE BELGIUM BRUSSELS - dewereldmorgen.Magazine Progressieve Media - News Journal Update - Samen Sterk: Een terugblik op 2023 en de beste wensen voor 2024

 


Beste lezer, medewerker, steungever,  

Jouw betrokkenheid als trouwe lezer, medewerker, en steungever is onze brandstof, de drijvende kracht voor DeWereldMorgen.be.    

Het afgelopen jaar was weer een pittig jaar geweest waar we uitgebreid over hebben bericht. We brachten artikels en interviews die je vaak nergens anders kon lezen: van de zaak Sanda Dia die de schijnwerper zette op klassenjustitie tot de voortdurende oorlog in Oekraïne. En van de strijd tegen de criminalisering van actievoeren met de wet van Quickenborne tot de protesten tegen de franchisering bij Delhaize en de genocide in Gaza.  

Dankzij jouw steun blijven we deze onderbelichte en cruciale perspectieven brengen.  We danken ook al de geweldige medewerkers die DeWereldMorgen kleur geven met hun blogs, opinies, artikelen, video's en vertalingen! Jullie onmisbare bijdragen zijn het kloppende hart van DeWereldMorgen.

We hopen dat je ook het komende jaar betrokken blijft als medewerker, lezer en steungever.   

2024 staat voor de deur. En wij staan te trappelen om samen met jou dit nieuwe jaar te betreden en met hernieuwde energie te strijden voor een solidaire en rechtvaardige wereld.    

Met enthousiaste groeten,  

Het volledige team van DeWereldMorgen.be    

Helenka, Jeroen, Keltoum, Lode, Marc en Seppe 

PS: Onze website is toe aan vernieuwing. Help jij mee om dit mogelijk te maken? Klik hier

 
Uw Top 20 van 2023: Iran, Sanda Dia, Palestina, N-VA, BRICS, sociale strijd, depressiepandemie

Tweemaal Iran, viermaal Sanda Dia waren dé topartikels van 2023. Daarnaast ook dit jaar veel belangstelling voor wat in het buitenland gebeurt en voor de sociale strijd in eigen land, met context en geschiedenis. Lees meer

De 10 meest bekeken video’s van 2023: Pepinster, Paul Goossens, Delhaize, Palestina en zoveel meer

Twee jaar na de ramp in de Vesdervallei is jullie belangstelling voor de slachtoffers nog even groot. Jullie keken ook talrijk naar Paul Goossens, 10 jaar Rana Plaza, Palestina (reeds voor de genocide), Paul Verhaeghe, Griekenland, Noam Chomsky, Delhaize, de zorgsector, het openbaar vervoer en het Vlaams stikstofplan.  Lees meer

De hel op aarde in de 21ste eeuw, dit zijn onze 10 meest gelezen artikels over Gaza van 2023

Onze meeste artikels over Gaza vallen tevens onder de rubriek 'mediakritiek'. De vooringenomenheid van onze media over het verzet van het Palestijnse volk tegen 75 jaar repressie, kolonisatie en apartheid, lang voor 7 oktober, misleidt de publieke opinie niet langer. Beelden van een genocide zijn immers moeilijk nog te framen als 'recht op verdediging van een bezetter'.  Lees meer

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2023 GetBasic, All rights reserved.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten