SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Search for an article in this Worldwide information blog

dinsdag 2 juli 2024

WORLD WORLDWIDE EUROPE THE NETHERLANDS BELGIUM - OUTtv Update - maandag 1 juli 2024

 


Juli bij OUTtv
De zomer is aangebroken en dat betekent dat we weer volop kunnen genieten van lange dagen en zwoele avonden. In deze juli-editie van onze nieuwsbrief brengen we jullie het laatste nieuws, de heetste programma's en de nieuwste titels op Prime Video. Zin in wat ontspanning? Check dan zeker onze zomerse kijktips. Geniet van het mooie weer en blijf kijken naar OUTtv!
 
 
Highlights op OUTtv
 
Mascarpone
Nieuwe film
Zaterdag 13 juli om 22.00
Het leven van de dertigjarige Antonio staat op z’n kop nadat hij plotseling wordt gedumpt. Gewend aan zijn afhankelijke leven staat hij er ineens alleen voor.
 
Muntthee Meiden
Nieuwe serie
Elke dinsdag om 22.00
Drie queer vrienden komen iedere zondagmiddag samen voor een kopje muntthee én de laatste roddels.
 
Gameboys
Nieuwe serie
Elke maandag om 21.00
Cairo kan niet wachten op een re-match na zijn plotselinge nederlaag in een populair online spel. Maar zijn tegenstander Gavreel verwacht daar wel iets voor terug.
 
 
Nieuwe titels op Amazon Prime
 
Todo Lo Que Me Gusta
Serie
Hoewel hij zichzelf altijd als hetero heeft beschouwd, begint Daniel gevoelens te ontwikkelen voor zijn verleidelijke nieuwe collega Javier.
Betty White: Pure Gold
Documentaire
Met meer dan acht decennia actief in de tv-wereld was Betty White de first lady van de televisie.
George Michael: Fame Kills
Documentaire
Er zijn veel onbeantwoorde vragen rond de zanger George Michael en zijn dood. Gezondheidsproblemen achtervolgden hem de laatste tien jaar van zijn leven.
Meest gelezen nieuwsitems op OUT.tv
Paar honderd mensen vieren Pride in Kiev
 
Thailand legaliseert huwelijk voor homokoppels
 
Mister Gay Belgium 2024
Wie verdient volgens jouw de felbegeerde titel van Mister Gay Belgium 2024? Dit jaar heeft de verkiezing wederom een prachtige line-up, dus breng jouw stem op de winnende golden boy nu uit!
 
Lady Bunny
Woensdag 31 juli in Amsterdam
Boom Chicago presenteert Drag Royalty Lady Bunny voor Pride Amsterdam met haar nieuwe show "Don’t Bring the Kids" op woensdag 31 juli. Bereid je voor op een avond vol grappen, schunnige lol en krankzinnige liedparodieën.

Met haar beruchte parodieën en ongecensureerde commentaar op de moderne cultuur, belooft Lady Bunny een onvergetelijke show. "Dit programma heet niet voor niets 'Don’t Bring the Kids'," zegt ze. "Het is niet voor tere zieltjes, maar als je klaar bent om te lachen en los te gaan, dan zie ik je daar."
 
OUTtv - Hengeveldstraat 29 - 3572KH - Utrecht
Manage profile - Unsubscribe
 

 facebooktwitteryoutubeinstagram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten